reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża po 40

Ollena może kiedyś kitek na łysawych pałach się doczekamy ale na pewno nie będą te kucyki tak gęste bo Jula ma włoski po prostu super.Ja lubię Kłaczku pomarzyć o grzecznej małej dziewczynce ,które chce pomagać mamusi i ją uszczęśliwiać;-):-)

reklama
JUla ma geste od urodzenia, nasze moga miec pozniej.
Jesli Mia bedzie miala wlosy po mm czyli takie jak Patryk to bedzie miala piekne wlosy...jesli po mnie-wlosow nie bedzie miala... Bylaby to niesprawiedliwosc.

A mnie sie marzy jedna fryzurka dla dziewczynki i albo dlugie albo takie za ucho i grzywka prosciutenka.

Ollena tak druga też śliczna ,a mi się marzy ,że będzie miała loczki śp Zbysiu miał i do póki mu włosków nie ściełam .Adamowi pięknie falują i ma gęste ale nosi się na łyso:-(Zobaczymy kolor to chyba po mnie będzie miała taki ciemny blond z odcieniami miedzi .

Ale dzisiaj jest wieczór marzeń :-D ja mam jedynie takie, żeby moje dziecię było zdrowe i szczęśliwe, może być rozrabiaką i może być łyse, no łysawe:-D
Amelko wszystkiego najlepszego na te Twoje pół roczku, rośnij dalej na piękną dziewczynę i pociechę rodziców :))))
Ollena u mnie trójka dzieci i każde inne, więc nie łudź się, że aniołeczka jak Patryk będziesz miała.

Zoyka Jula cudnie wychodzi na fotach, śliczna i fotogeniczna

No i zasnęłam przy usypianiu Julki. Zawsze tak jest. Jeśli aj usypiam - odlot. Jeśli usypia Jarek - też odlot.

Julka ma włosy po mnie. W szkole mówili a mnie Villas, bo miałam długie i gęste loki. Zawsze miałam długie i kręcone. Obcięłam 10 lat temu dopiero.

Olena - Julki też wszędzie pełno. Ona jak sprężynka- wraca. Wynoszę ja z kuchni a ona natychmiast tam wraca. Śmiejemy się ,ż eona jak taki mały dopiero wykluty żółwik. Choćby nie wiem co on zawsze zapiernicza w stronę oceanu. Julka zapiernicza zawsze tam skąd ją wyniosę. Śmieszne to jest. To wygląda tak, jakby to była sprawa życia i ona musiała dotrzeć z powrotem jak najszybciej. Radochę ma przy tym niemałą :)

Majuska Ty tak piszesz bo wiesz, ze Patrycja jest ładna i będzie śliczną dziewczyną o ciemnych włosach i zabójczych oczach.:-D

Zoyka u mnie jest to samo..z tym kursem żółwia na morze:-D:-D Stary mi wczoraj kompa naprawiał, ściągnął klapę, a Paćka oczywiście od razu tam przylazła i on mi ja daje i mówi trzymaj ją, no to se zakpił, nie ma bata , nie da sie jej w takim momencie ani utrzymać, ani czymkolwiek innym zająć:-D:-Da czy Wasze dzieci tez wogóle nie bawią się swoimi zabawkami ??? Paćka zwykle bawi się czymś tak ok. jednego dnia, potem łazi i szuka za przeproszeniem miodu w doopie. Albo np. w kąpieli, bawi się, bawi, a jak ją zaczynam wyciągać to wygina sie w taki pałąk do tyłu i drze japę, ja umieram wtedy ze śmiechu:-D:-D Kosmos z tymi bachorami jest :-D:-D

Majuska - tak, dokładnie tak jest u ans. Wczoraj wyrwała mm klawisz w laptopie. Jakim cudem pojęcia nie mam. Zabawki tak,ale nie daj boże coś mam w reku, coś nowego leży na stole, wystaje kabelek, lub coś robimy .

W kąpieli jeszcze mamy spokój bo Julka nie chce usiąść. Leży jakby kij połknęła i tylko nogami macha czasem. śmieszne jest to ,ze zawsze ma czerwone boki bo w kąpieli od razu się po nich drapie. Tak jakby jej brakowało miejsca gdzie zakleja się pampers bo tam się zawsze drapie w kąpieli. Robi tak tylko gdy się kąpie.

O! Właśnie popłakuje na głos przez sen.

reklama
Sandy!!....4.39:szok::szok:

Witajcie z ranka, popijam kawkę i zaraz zabieram się do jakiejś roboty....czy Was też wkurza ta szaroburość i ziąb:no:

Do góry