katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Ollena - właśnie miałam Ci napisać, że może to woreczek, a nie trzustka?
Kłaczek - no masz dorodna latorośl... ja zaczynam sie też bać o moje ręce, bo ten szkrab lubi byc przytulkany i noszony, a waga toże słuszna (od 3 tyg. nosimy rozmiar 6-9 m-cy).
Misia - nasz Kuba tez już czuje pociąg do cudów techniki typu laptop, piloty czy telefony.
U nas na szczęście dziś pogoda jako taka - było szaro, ale po dwóch ratach deszczu przejaśniło się, może po następnych 6 zobaczymy jakiś promyk...
Wszystkiego dobrego dla młodych jubilatów!!!!!
Ollena - właśnie miałam Ci napisać, że może to woreczek, a nie trzustka?
Kłaczek - no masz dorodna latorośl... ja zaczynam sie też bać o moje ręce, bo ten szkrab lubi byc przytulkany i noszony, a waga toże słuszna (od 3 tyg. nosimy rozmiar 6-9 m-cy).
Misia - nasz Kuba tez już czuje pociąg do cudów techniki typu laptop, piloty czy telefony.
U nas na szczęście dziś pogoda jako taka - było szaro, ale po dwóch ratach deszczu przejaśniło się, może po następnych 6 zobaczymy jakiś promyk...
Wszystkiego dobrego dla młodych jubilatów!!!!!

.Bo co to 2 godziny no ale dłużej nie da rady bo albo Amelianka albo ja (siusiu kupka lub mały głód)no i szybko się ścviemnia i długo rozwidnia przez mgły.Riefen zwierzak jako prezent może być jak najbardziej ale prezent uzgodniony z obdarowanymi i w pełni przemyślany
A bezmyślne branie zwierzaka bez okazji nawet dla niego się skończy tak samo