kłaczek
Fanka BB :)
Katrina, to facet ma "swoja wage". Kupa chlopa! Karol w tym wieku byl niespelna 1kg ciezszy (wzrostu nie mam pojecia jakiego) i darli sie ze za ciezki, ze bedzie otyly. Spory Kubus!
Ewikewik, witaj. Juz pisze jak to u mnie... Po pierwszym i drugim poronieniu @ przychodzily w granicach 40 dni (39 i 40), po czym juz nastepna byla normalnie zgodnie z moim cyklem. Po ostatnim poronieniu @ dostalam po 27 dniach, czyli jak na moj normalny cykle, nestepny cykl mialam 23 dni
szok
, nastepny 30,
eek
, a teraz wyglada na to ze bede miala "po mojemu" bo czuje ze nadciaga. Pierwsze poronienie z zabiegiem, dwa pozostale naturalne, pozniejsze. W ciaze z Karolem zaszlam w 4 cyklu po drugim poronieniu - wczesniej jakos nie zaskoczylo.
Anka, jak Karol zabkowal, plul wszystkim co cieple, natomiast z luboscia pil chlodne. No, duza biedrona, duza...
Ewikewik, witaj. Juz pisze jak to u mnie... Po pierwszym i drugim poronieniu @ przychodzily w granicach 40 dni (39 i 40), po czym juz nastepna byla normalnie zgodnie z moim cyklem. Po ostatnim poronieniu @ dostalam po 27 dniach, czyli jak na moj normalny cykle, nestepny cykl mialam 23 dni
Anka, jak Karol zabkowal, plul wszystkim co cieple, natomiast z luboscia pil chlodne. No, duza biedrona, duza...
I juz kompletnie nie ma gdzie sie ruszyc w salonie. Oddam DWIE sofy w stanie uzytkowym. Najlepiej wczoraj.