Zoyka
ależ Panna Cebulka była skupiona
W Lidlu były takie fajne rajty do raczkowania z abs na stopach i kolanach.
Byłam dziś w galerii - zamieniałam kapcie - ma z tej samej firmy inny model i sa za duże, a te kóre kupiłam są na styk :-( ale w ramach galerii obejrzałam sobie ubranka w Zarze, ceny pominę milczeniem ale już wiem co kupie Kubie w ramach wyprzedaży.
A po złym samopoczuciu nie został slad - nawet nie męczyłam pana doktora. Rano mu wyśle smsa :-)
ależ Panna Cebulka była skupiona
W Lidlu były takie fajne rajty do raczkowania z abs na stopach i kolanach. Byłam dziś w galerii - zamieniałam kapcie - ma z tej samej firmy inny model i sa za duże, a te kóre kupiłam są na styk :-( ale w ramach galerii obejrzałam sobie ubranka w Zarze, ceny pominę milczeniem ale już wiem co kupie Kubie w ramach wyprzedaży.
A po złym samopoczuciu nie został slad - nawet nie męczyłam pana doktora. Rano mu wyśle smsa :-)
Kłaczku dobrze ,że przynajmniej kotom się mebelek spodobał;-).Ollena bieda Ty z tymi choróbskami:-(Malfi w ciąży isię wyśpij bo potem przez dłuższy czas nie da rady
.U nas było słoneczko no ale tradycyjnie mgły z rana .Po kościele spacer zaliczony:-)oby taka pogoda jak najdłużej się utrzymała (no taka jaka u nas teraz jest )wszystkim podobnej życzę