reklama

Ciąża po 40

reklama
Na brzuszku bo chodzilo mi o glowke - idzie w bok wtedy. Ollena, jak masz czosnek, to pare zabkow zgniec, zawin w szmatke, chusteczke wlokninowa czy cus i powies kolo malej w lozeczku. Olejki eteryczne czosnku maja dzialanie odkazajace i udrozniaja nosek. Jak inhalacja. Stara metoda. Nie zawsze znali oil bas.

Ollena na noc zawieś przy niej czosnek dobry na wampiry i przeziębienia i maść majerankowa nie wiem czy przeciw wampirom :crazy:Aniu wiem ,że Amelianka zawsze wystrojona ale ja mam dla niej tyle ciuszków ,a ona nawet nie ulewa,nie brudzi się w zasadzie(pewnie niebawem zacznie) więc ja stroję bo kiedy jeśli nie teraz?Przecież szybko z ubranek wyrośnie więc chcę się nacieszyć.:-):tak::-DJak będzie się ciągle pyprała to pewnie też się ograniczę do bodziaków i rajtek na razie prosze nam wybaczyć:eek:

Hej,

Aniu bo ja nie fisiuję z ubraniami . Uwielbiam body rajtki kolorowe. Inna wersja body na krótki + bluzeczka z długim + rajtki :). Czasami leginsy wkładam na rajtki. Dziecku ma być wygodnie.

Flo co do fotelików. Byliśmy przy okazji szukania fotelika do karmienia w rożnych sklepach. Tam gdzie kupowaliśmy wózek Pani poleciła nam firmę Besafe i Coletto i Recaro też (sklep wieloletni, jeden z popularniejszych u nas). Powiedziała ze najlepiej się sprzedają te dwie pierwsze. Maja wszystkie potrzebne atesty i klientki sa zadowolone.

Misia - a ja ostatnio była w H&M i przyznam ze nic w oko mi nie wpadło, za to w Reserved owszem.Do Zary n ei doszłam.

Julka dzisiaj zjadła cały obiad nie słoiczkowy tylko ludzki. Środek gołąbka + ziemniaczki z masełkiem. Cieszy mnie to :)

A gdzie Majuska ? Moze ją wcięło w tej wielkiej kilku piętrowej galerii Rzeszów? :-D

Co do spania. Julka miała długą chwilę ze tylko na brzuszku. teraz różnie.Zauważyłam ze uwielbia być w "betach"- Owinąć się kołdrą a rączkami owinąć poduszkę. Z trudem ją przełożyłam do łóżeczka. Oddałam swojego jaśka. Moze prześpi noc u siebie.

Nasza Panna Cebulka już ma całkiem pokaźna górną jedynkę . JEDNĄ ! Wygląda komicznie jak się śmieje :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ollena zrób inhalacje jak dziewczyny piszą, ponadto sół morska też podobno jest niezła jak ją wsypać do gorącej wody żeby Mia tym oddychała i koniecznie maść majerankowa.
Azula nie bardzo wiem o czym piszesz, ale nie cierpię dziwaczenia ze strojami podobnie jak Zoyka. Dziecku ma być wygodnie, przewiewnie i nie ma zaspokojać gustów rodziny tylko ma się dobrze czuć w ciuszkach. Ubranka powinny być z naturalnych materiałów i broń Boże przegrzewania malca w domu, bo potem tylko choroby się plączą.
Zoyka u nas podobnie, tzn bodziak plus dresiki a jak chłodniej to na to jakaś bluzeczka. Wieczna walka ze spadającymi skarpetkami, ale nie przepadam za rajtuzkami więc wybieram legginsy lub spodenki. Do niedawna urzędowała w spioszkach w domu, ale teraz już ubieram ją normalnie a spiochy do spania

reklama
U nas spodnie dresowe i buty, a jesli bez butow to rajtki bo mnie szlag najjasniejszy trafia jak skarprtki sie walaja, a maly marznie w stopy. Ja tam problemu nie widze ze chlopczyk w rajtkach po domu chodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry