reklama

Ciąża po 40

fajnie macie - u nas spodnie, dresy, spodnie :-D
ale kupuje Kubie rajty bawełniane albo z bambusa :-D ładnie sie naciągają, natomiast w tchibo kupiłam getry takie męskie :-D wygladają na dość ciepłe - zobaczymy jak sie sprawdzą.
Azula wrzuć link z takiej licytacji bo mnie jakoś nigdy sie nie udało za złotówkę nawet nic znaleźć a cóz dopiero wylicywać.

reklama
Ania - są rozciągliwe i jest gumka w pasie szeroka. Julka ma 71 cm a kupiłam 80 i jest OK. Z rozmiarami to jest paranoja. Te pomarańczowe rajtki ze zdjęć to rozmiar 80-6 a są w sam raz.

Azula - szukam.

Misia a ja teraz kupiłam w licytacji kolczyki za 1 zł. Ktoś chyba zapomniał wbić ceny minimalnej, innych chętnych nie było. Przesyłka 5 :-D

Dla chłopców widziałam getry grube , fajne .

http://allegro.pl/getry-kalesony-chlopiece-18-24m-rajstopy-leginsy92-i2788591158.html

Jednak jeśli chodzi o ciuszki dziecięce to jest duże zainteresowanie i ciężko utrafić .

Ania tak wyglądają te rajtuzki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnia edycja:
Superkowo Zoyka :-D Wanda nosi 74 ale trochę sie jej wszerz rozciaga zamiast wzdłuż :-D Musiałabym pomysleć do jakiej bluzeczki wybrać kolor, najlepiej uniwersalny i ten kremowy mi się podobał z allegro. W sumie do wszystkiego.
Na allegro to może udało mi się ze cztery rzeczy kupić w zaniżonej cenie, przy czym hitem była nowiutka pralka candy na gwarancji za 400 zł a nie za 1000 :-) Ciuszki dziecięce mają ogromne branie i trzeba dobrze się naszukać żeby wyrwać coś ładnego i nowego za niewielki pieniądz
Azula ale ta kiecka jest plastikowe i okropna, dlatego nikt tego nie kupuje bo trudno dać więcej niż złotówkę za czerwony kawałek sztucznego szitu...

Jula fajowo wygląda z używanych takich jeansowych leginsów to na teraz po około 15 zeta znalazłam z wysyłką ciut ponad 20 wychodzi ale jedne fajne czerwone leginsy jak jeansy czerwone (2787544287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Anka ja tak na szybko coś wrzuciłam dam co innego o proszeę http://allegro.pl/koszula-flanelowa-rozm-86-i2786374717.html http://allegro.pl/cieply-kaplecik-i2786442759.html itp itd i codzień po setki aukcji te akurat używane ale nowe też są

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Te Wasze pociechy rosną jak na drożdżach ,miło czytać o ich postępach ,oglądac ich fotki.
Moje laski nie raczkowały wcale,więc u nas w użyciu byly rajtuzki z abs,welurowe spodenki+ skarpetki [a raczej podklanka] z abs.
Co do tych leginsów to u nas jest sklep typu" Ale cena"-i były takie w rozmiarówce od 74 cm w zwyż w cenie 19,90 /szt.
Co za się tyczy śpiworkow do wózka to miałam taki z otworami na pasy ,niby ciepły ,ale do prania się nie nadawał bo wkład się cały zbijał w jedną kulę i trzeba było go ręcznie roztrząsać.
Ale za to mieliśmy sweterek z anilany rosnący razem z dziewczynami[obie w nim chodziły i poszedl dalej] super do prania ,mięciutki z kapturem ,na guziczki.

Co do tak wczesnej pory mojego pisania-dalej nie umiem spać ,więc od 5 kawka .
Miłego dnia

reklama
Hej,
grzechem było pójść wczoraj tak późno no i dzisiaj cierpię męki piekielne z piaskiem w oczach :-D Wanda jak zawsze jakieś jedzonko uskuteczniła w nocy, kilka razy się przewróciła na brzuch i marudziła... Teraz kawa - razem z Sandy - bo chyba tylko my już na nogach :-D
Muszę poszukać tych rajstopko-spódniczek w jakimś sklepie z dziecięca odzieżą, może wyjdzie taniej niż allegro z dopłacaniem za przesyłkę. Pewnie wybiorę sie przy okazji zakupów mikołajkowych dla chłopaków /wory ze słodkościami i owocami/ :-D
Zapraszam na kawę! :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry