reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzień dobry :-)

Pogniłam w łóżku do teraz ,choć nie spałam od 7 bo Panna Cebulka już buszowała.

Katrinko - wyślij Ani . Jej się bardziej przydadzą bo ja mam rajtuzków dużo. Dziękuję :)

U nas mgła tak ogromna,ze za oknem biało i nic nie widać.

Dzisiaj z Julą zostaje MM.

Witam się ja nie wiem co się dziecku porobiło:eek:W nocy się budzi chce by ją tulić i wcale nie chce spać w rezultacie pod karuzelką wylądowała.Koniecznie muszę wyciągnąć śpiworek do spania bo przez te nocne pobudki się rozkopuje .Aniu zawsze trzeba zwrócić uwagę na wysyłkę czy warto kupić czy lepiej w sklepach poszukać.Sandy pewnie,że można w sklepach znaleźć ale niektórzy to muszą mieć tzw markowe.Czasem fakt te firmówki są naprawd ę dobre gatunkowo i posłużą niejednemu dziecku ale te bez znanej firmy na metce też bywają całkiem dobre:tak:Dorcia to pisz co u Ciebie jakieś kompozycje smakowe :-)

Zoyka dziekuję za odstąpienie prezentu:-D Katrina zdecyduje :)))
Czekam aż Wandzia sobie pośpi i potem jedziemy do matki na obiad. Dzięki jej kuchni jakoś się odzywiam bo sobie nie gotuję i w sumie przez tez 2 miesiące gotowałam sobie obiad trzy razy z tego dwa razy były jajka sadzone :-D
Dorcia jak się czujesz???

Anka, jak Karolowi zakladalam getry to mu skarpetki mniej spadaly. Buty weszly jak zaczal lazic w chodziku, a teraz to juz w ogole norma, kiedy chlopak staje i chodzi wzdluz mebli. Jest ciezki, staw skokowy nalezy w takim przypadku stabilizowac bo latwo o podwichniecie, wiec chlopak chodzi w skorkowych trzewiczkach. I nawet nie za czesto je rozwiazuje na szczescie. A jaka roznica czy klaczki z welny czy z kota? Mnie by tam nie przeszkadzalo , poza tym nie kazda welenka sie kulkuje. :D A wcale nie musisz sie do rajtuzek przekonywac - tuniczka i legginsy i tez jest cacy.
Azula, a nie przeszkadza ta tunika przy raczkowaniu? W sensie czy nie staje sobie na niej Amelcia bo pod tym wzgledem kiecojki wydaja mi sie malo funkcjonalne.

A my getry takie: Cute Baby - Toddler Unisex Trousers / Leggings / Tights / Leg Warmers / Pants! | eBay Wybralam co bardziej "meskie" wzorki i mamy 3 pary - fajnie sie nosza, a smiesznie wyglada ten obrazek na tylku malego raka.

Kłaczku ona jeszcze nie raczkuje raczej pełza ale to krótkie jest przed kolanko raczej nie powinna sobie przydeptywać.My mamy takie rajtki z wzorkami na pupie:-)fakt wygląda to słodko .Wolę rajtki bo mała ostatnio błyskawicznie skarpety ściąga ,buty na rzepy też z rajtkami jak dotąd jej nie wychodzi.A Kłaczku nie wiem czy ona w ogóle ma zamiar raczkować bo raczej się do siadu i wstawania przymierza.Adam raczkował,a śp Zbysiu nie :no:

Azula, Karol tez nie raczkowal, a teraz wstaje i chodzi przy meblach i nagle sobie skojarzyl, ze jak dupsko dzwignac wyzej to latwiej sie przemieszczac i juz raczkuje zamiast pelzac. A pelzal jak rakieta. A my butki sznurowane - mama zlosliwa jest. :tak:

Watek "pomocy" sie rozwija - laska pieprzy od rzeczy, ale okazuje sie ze ma fanow.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki

Aniu - to poproszę o adresik pod który mam wysłać Ci rajtuzki dla Wandzi. Z tym, że dziś na pewno nie wyjdę na pocztę, bo pi.....dzi tak, że głowę chce urwać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry