reklama

Ciąża po 40

Dziekujemy pieknie :-)

Wiem, wiem dzis z lenistwa, jutro nadrobimy. Mam poprostu stracha ze Mia zmarznie i znowu bedzie chora...
No i mam jak Ania, nie lubie bez celu i sensu...
A u nas bylo 0-2 st i zgnilo wiec marzenia brak;-)

Azula a masz pomysl jak takie cacko bez stop mam w wozku zapiac?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ollena, ja takie cos mialam kiedys, dawno temu, ale teraz te kombinezoniki maja (niektore przynajmniej) mozliwosc przeprowadzenia pasa miedzy nozkami dziecka. Widzialam na Allegro chyba, o ile nie na ebayu.

Ollena ,a tu masz np taki z otworem na pasyhttp://allegro.pl/cieply-spiworek-spiwor-do-wozka-fotelika-r-68-i2800573453.htmlJa jeżdżę jeszcze w gondoli ,a mała jeszcze nie wyskakuje to akurat mi nie potrzebne z wycięciem na teraz ale mam do fotelika większe r 74 jak będzie styczeń ,luty i mała ciutkę podrośnie.Nie wiem czemu link nie jest aktywny ale na allegro sporo ich

Azula link nie jest aktywny bo nie dalas spacji na poczatku i koncu.
Kombinezony mam 2. Jeden caly, drugi spodnie+kurtka i jeszcze kurtke oddzielnie. KOlejnego klamota mi nie trzeba tymbardziej, ze ja wiecej samochodem tutaj jezdze jak na nogach. Poprostu nie lubie spacerowac bez celu jak jest zimno i gdy widze, ze dziecko ma czerwony nos;-)

Czy bede zakladala caly i przekladala zapiecie od wozka czy taki normalny z nogami to na jedno wyjdzie bo czas podobny. ;-) Za rok problem kombinezonu odpadnie i spokoj bedzie;-)

Witam, jestem tu pierwszy raz. 40 lat, 3 miesiące temu poroniłam pierwszą ciążę... Ale myślimy już o kolejnej i mam pytanie do pań po poronieniach. Pierwszą miesiączkę dostałam po miesiącu. A drugiej wciąż nie ma... Jak to jest? Jak to u Was wygladało? Mam na myśli po wcześniejszym porodzie.

Kłaczku - 1 listopada (4 Kuba skończył 5 mies.) ważył 9 kg. Dokładnie 8780g i miał 70cm.

Misia - ja wiem, pamiętam - Twój Kubula to jak moja Alinka, ma 4 i pół roku - wzrost 110cm i wagi 14,5 kg. Zaraz brat ja dogoni.

Cześć Dziewczynki,
idą zęby, idą... czyli nocka spędzona z butlą herbaty i pojenie dziecięcia co godzinkę. W sumie nie spała dzisiaj nic a nic dłużej. Zaraz zajrzę w pysiaka i zobaczymy czy coś się wykluło przez noc :-D Narzekacie na wagę a co ja mam powiedzieć? Karol i Kuba to chłopcy i mogą miec słuszną wagę. Wandzia jest panienką i oscyluje w granicach 9700 a ciuszki na 74 są w sam raz:szok: duża kobita.... Moi chłopcy jednak jakoś mniejsi byli... trudno mi pogodzić się posiadaniem aż tak wielkiej biedronki :-D na dodatek ona nie jest tłusta, zgubiła to czego było za dużo, jest po prostu duża.
Ratuję się kawą i pewnie w ciągu dnia spróbuje odespać chociaż trochę nocny maraton :))) Zapraszam ranne ptaszki na filiżankę gorącej, smacznej kawki :-D

reklama
Cześć Dziewczynki :-)

Obudziło nas stukanie. Julka oczywiście spala pomiędzy nami tej nocy. Otworzyłam oczy a panna Julka leżała sobie na plecach z nagami założonymi jedna na drugą i robiła ustami mlask, mlask i spoglądała czy widzę .Była 6:40...

Pokotłowalismy sie we trojkę w łóżku do 8 a teraz pijemy kawkę :-) Panna Julka już marudzi, wiec pewnie zaraz uda się na drzemkę.

Miłej niedzieli :))))

Aniu
zazdroszczę tych zębów :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry