reklama

Ciąża po 40

reklama
Katrina - sto lat dla Kubusia! :biggrin2:no pięknie spędził swoje urodziny - w pracy :-D
anka_d - i dla biedroneczki też moc buziaków z okazji kolejnej miesięcznicy :tak:
Malfi - faktycznie nieźle odpadłaś, nie dziwię się, że tak się wystraszyłaś :no: pamiętam to zmęczenie, jak Kacper miał trzy tygodnie to padłam tak, że nic mnie nie było w stanie obudzić, Paweł próbował prośbą i groźbą, aż w końcu wyłuskał cycka i podstawił Kacpra :-D a ja dalej spałam, powiedział mi to rano ;-) Nie wiem co Ci poradzić... przeczekać trzeba chyba :baffled:
Ollena - trzymam kciuki, żebyście trafili na jakiegoś sensownego lekarza z powołaniem, który przeprowadzi Was przez tą operację - ja się trzęsę nawet przy usypianiu psów do zabiegów, więc domyślam się jaka jesteś zdenerwowana :-(
A i miałam Ci wcześniej napisać - fajnie, że ruszyłaś ze sprzedażą, chociaż trochę się boję, że ceny masz za wysokie :zawstydzona/y:
No ale od czegoś trzeba zacząć, a ceny zawsze zdążysz obniżyć :tak:

A u nas dziś była koleżanka z pięciomiesięcznym synkiem, pisałam Wam chyba o niej i jej mężu, że słabo się u nich dzieje, wyprowadziła się od niego, chyba będzie rozwód :no:
Kubuś jest wesołym i uśmiechniętym dzieckiem i szybko znaleźli z Kacprem wspólny język :-D

Zobacz załącznik 563249

Kubusiu Puchatku - 100 lat !!! Rośnij pięknie i zdrowo !

Dla Wandeczki - Biedroneczki buziaki z okazji ukończenia 14 miesięcy!

Może jeszcze wpadnę co napisać, ale teraz pędzę pilnować orzechowej bezy która siedzi w piekarniku...

Katrina - Wszystkiego co najpiękniejszego dla rocznego Kuby !! Niech się zdrowo chowa :)

Łeb mi pęka.

jestem gułą. Chciałam zrobić Julci zupkę pomidorową z lanymi kluseczkami. Wyszła mi breja. Nie poddałam sie i zrobiłam kluseczki lane ponownie. Wyszła breja.
Twarda była. Zrobiłam po raz trzeci. Znowu wyszedł cały garnuszek kluchy.
Poddaję się. Nie potrafię robić kluseczków lanych. :(((

W imieniu rocznego Kubusia Puchatka bardzo dziękuję. Właśnie po gorącym, słonecznym popołudniu, wykapany misio padł....

Zoyka - nie przejmuj się, moje dzieci tylko taka breje chcą jeść. Zupa jest gęsta, a nie trzeba gryźć.

Andzike - Alinka zaczęła pracę jak miała 1,5 roku. No cóż jak się wyjechało za chlebem, to od małego trza się roboty uczyć.

Katrina - Julka nie chciała za bardzo. Chciałam potem zrobić dla siebie . I nie wyszło. Zanim Jarek wrócił z pracy wylałam do kibla 3 garnuszki takiej kluchy. Ciasto po prostu rozpuściło się.

Dzień dobry Śpioszki :)

Pierwsza ;-)

U mnie wszyscy jeszcze śpią.

Jedziemy dzisiaj na badanie EEG do Gdańska. Wstałam wcześniej bo spać już nie mogłam a chcę wszystko popakować na drogę.
Nie pada. Widzę błękitne niebo. To będzie fajny dzień.
Trzymajcie kciuki żeby Julia tam zasnęła, bo inaczej badanie nie wyjdzie.

Flo - mieszałam, tak było napisane w przepisie.

reklama
Witam się z kawką :-)
Zoyka - trzymam kciuki za badanie, będzie dobrze!
Flo - orzechowa beza? Zaintrygowałaś mnie... :eek:
katrina - Kacper przyjechał ze mną do pracy jak miał 2mies. ale w charakterze gościa, chociaż śmiałam się, że już mu ciepłą posadkę w korpo szykuję :-D

Dziewczyny, macie jakieś sposoby na komary? Sprawdzony w zeszłym roku środek z linka poniżej, w tym radzi sobie przez 10 max 15min, a u mnie na działce wylęgarnia komarów jest :no: Po weekendzie Kacper nadal ma ślady po pogryzieniach pomimo smarowania Fenistilem :-(

Link: http://www.zielonydom.pl/produkty/69/29/Pozegnanie-z-Komarem-300-ml.html

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry