reklama

Ciąża po 40

Majuska ja właśnie za takimi Bieszczadami też tęsknię ale takie miałam okazję widzieć i to kilka razy :-D Może nam się uda w tym roku.
Mam jeszcze w planach Zakopane :baffled: służbowo i we wrześniu jeden wyjazd :baffled:

reklama
misia mamy lokum w Zakopcu i celujemy na jakis weekend we wrześniu sie wybrać, już widze te zdjęcia Paćki na Rysach:rofl2:...żartowałam..nie wiem czy nam to wypali, zobaczymy, Biesy ja zwykle latem odwiedzałam, jakoś nie miałam nigdy na jesieni okazji, mając w byłej pracy trasy do Ustrzyk Dolnych ( ale dla mnie to jeszcze nie Bieszczady ) podziwiałam zawsze z łezką w oku kolory, ale połonin już na żywo takich nie widziałam:sorry2:

Ollena miałam zawsze wrażenie , że szalejesz na zakupach ciuchowych :-D

Majuska wtuptałam na połoniny jesienią właśnie :-D Połoniny jak połoniny ale widok z ... :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: dlatego mam ochotę jeszcze raz i jeszcze raz mimo że tak w połowie podejścia sobie przypominam że nienawidzę po górach chodzić :-D
Zakopanego osobiście nie lubię :baffled: i odwiedzam je szkoleniowo - z własnej nieprzymuszonej woli byłam ostatnio
z 15 lat temu ?
Ollena nie szalejesz na zakupach ?

A ja nigdy nie byłam w tamtej części Polski. Marzy mi się Solina. Jarek złaził całe Bieszczady i właśnie jak mu teraz mówiłam ze wzdychacie to i ona zaczął opowiadać o Polańczyku, Solinie, Kamieńczyku.

Olena - takie tylko długie.

Mi tez Olena się kojarzy z ciągłym szałem zakupowym :)

Julia moja córka usiadła na kanapie pomiędzy nami i najpier dała buziaka Jarkowi , potem i mi i powiedziała "mama je i tata jest".

Ależ mi się podoba ta tunika !!!!!!!!!!!!!! Boję się jednak ze bedzie za mała na Julkę

http://allegro.pl/next-sukienka-tunika-kotek-beryl-jesien-12-18-86cm-i3491126540.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka

Zoyka - tak jak Ollena już Ci napisała, rozmiarówka Next-a jest troche wieksza. Kuba do tej pory nosił body 9-12 m-cy ( a nie jest malutki), dopiero dziś mu założyłam 12-18 m-cy (a zaraz skończy 15 m-cy).

Ollena - teraz sa wyprzedaże w H&M i Dunnes. A Kuzynka kupiła w sobotę dla córeczki śliczne czapeczki i apaszki w Next-cie.

Misia mój rekord : Wetlińska - wejście, zejście i 15 minut polegiwania na szczycie - 2h:-) ( wtedy chodziłam na fintness ze 3 miechy :-D), a widoki najbardziej mi sie podobały z Tarnicy, Halicza, no generalnie z tamtych rewirów, ale w sumie wszędzie tam czuję, że żyję:-) Sama Solina natomiast nie budzi u mnie jakiegoś większego entuzjazmu, kramy z chińszczyzną i woda mineralna po 10 zł dopełnia obrazu:-D, Polańczyk kojarzy mi się z utratą dwóch górnych jedynek:-D..o tak...dużo wspomnień:-D

Zoyka tunika wg mnie może być dobra, poproś o wymiary dł. rekawków i długość całkowitą, dopasuj do Julki i będziesz wiedzieć...tylko wiesz co? droga jest:-D u mnie na szmatach to kosztowałaby maks 10-12 zł

Zoyka te legginsy dlugie sa w H&M. A tunika powinna byc dobra na Julke.

Katrina dzis przejde sie do H&M zobaczyc, wczoraj bylam ale bylo wszystko to samo co przed moim wyjazdem... A w Next szukalam dodatkow i zero apaszek czy czegos takiego:(
A do Dunnes po mundurek.. musi Patryk miec cos na WF? Koszula, portki,buty,sweter i co jeszcze? no i co do plecaka? listy plecakowej nie dostalismy...dlugopis,kredki,olowek, co jeszcze?

reklama
Cześć ,

Nie wyspałam się dzisiaj. Duszno mi od rana jakoś.

Majuska - na Allegro w ogóle ciuszki używane Next mają powalające ceny. U nas są szmateksy ale o firmowe dziecinne ciężko. Nawet pod nosem mam wielki Lumpeks ale od 3 miesięcy wiszą te same szmaty i to są naprawdę szmaty. Udało mi się raz kupić jeansy nówki dla Jarka i bluzeczkę Julce ,ale cena za kilo 45 .

Coś Ania ucichła. Kiedy wraca z Polski do UK ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry