reklama

Ciąża po 40

Ollena - ja nie pisałam, że sa darmowe. Tylko płacę w szkole kasę i to szkoła dzieciom kupuje książki i inne sprzęty. Dzieciaki korzystają z tego w szkole, a na koniec roku dostaliśmy to wszystko do domu. Na pewno w starszej szkole dostaniemy wykaz książek i zeszytów jakie należy zakupić - póki co tym sie zajmuje szkoła.

Misia - hmmm na pewno bym sie nie skusiła na taką okazję, bo byłoby mi szkoda pieniędzy na skarpetki, ale kto bogatemu zabroni???????

reklama
Nie znam sie na skarpetkach, ale kupuje np 5-pak za 2eu ;) Mm czasami zaszaleje i kupi w Gapie drozsze ale faktycznie.. to jest jakosc!
Ide zaraz do szkoly kupic dres dla Patryka i zamowic naszywki ...
U nas dzis znowu ma byc cieplo, licze tez na cieply weekend i plaze:-)

Cześć,

Lecę zaraz do klientów. Julka ładnie przespała nockę,wypiła butlę mleka, poprawiła kanapką z szynką i jest już u Babci.

Olena zrób zdjęcia z plaży. Ciekawam jak wygląda plaża w Irlandii.
Jesli chodzi o nasz H&M to było full letnich ciuszków jeszcze i zero jesiennej kolekcji.

hełoł :-D
Katrina :-D :-D
Ollena za 2 eu to jakoś skarpetek nie widziałam ale zapominasz że u nas VAT wynosi 23% :wściekła/y:
Skarpetki par 5 nabyłam za 29 zł i skłonił mnie do ich nabycia brak wzorku. Ostatnio w smyku z przeceny kupowałam i wyszła mi para za 5 zł a tu 6. Sobie kupuje w takiej cenie albo jeszcze taniej :baffled:
Wczoraj byłam w HM i nic nie rzuciło mnie na kolana - może dlatego że Kubula ma zestaw jesienno-zimowy.
Z rzeczy miłych i milusich:
Prószyński i S-ka
kupiłam Kubuli Tuwima - miałam takiego samego, a przy okazji dowiedziałam się że reprint Falskiego kosztuje 60 zł :szok:

Ostatnia edycja:
Heloł!

Kupiłam ostatnio w Smyku dwa trójpaki, po 7 zł, wyszło po jakieś 2.33 za parę, śliczne, po praniu też :) Misia ja tez nie oglądałam Egzorcysty, ale fragment z haftowaniem znam, gdyz jest często "cytowany" tu i ówdzie :-D, Omen gdzies tam kiedyś łyknęłam, wszelkiego rodzaju Ringów, Reców i takich tam nie trawię:baffled: Dla mnie strasznymi horrorami , które pozostawiły ślad w mojej psychice był Duch Spilberga, ten basen z trupami - niespanie po nocach przez miesiąc:-D:-D oraz "Zemsta po latach" , gdzie jeździł wózek inwalidzki sam po starym domu... miałam problem z pójściem do kibla nawet w dzień i zostaniem sama w domu:-D:-D:-D
W HMie u nas też ostatnio nie było nic godnego uwagi, raczej większośc takich cienkich szmat, nie rzuciło mnie nic na kolana w każdymbądź razie:-)

Rozmawiałyście o ubraniach, nie lubię też facetow w tych kolorowych chinosach, gejowate to takie, porządne dżinsy opinające doopke w nalezyty sposób to jest to;-) a dla dziewczynek tez nie lubię nadruków z bajek i terepie mnie na widok panterek, nie trawię:baffled:

Ollena to ciepło macie jak Ty o plaży myślisz:-) fajnie :-)
poszłam wczoraj tuz po uśpieniu Patrycji poleżec do wanny i tak mnie tam romemłało, że już tylko do wyra stamtąd trafiłam, spałam jakies 9 godzin i nadal jestem śpiąca, chyba przegięłam :-D

Andzike nam gdzieś wcięło:confused:

Jutro roztrzygnięcie pierwszego etapu konkursu w którym brałam udział, trzymajcie kciuki:-)

Majuska zazdroszczę tych skarpet - raz mi się udało a ostatnio jakoś nie było rozmiarów, kolory nie te. Mnie irytuje że są w paski, ciapki i ludki.
Facetów też wolę w klasycznym fasonie spodni.
Andzike rypie i się przeprowadzają przecież.
Anię PL pochłonęło.
a ja idę walczyć pracowniczo.

hejka

Ollena - u Was ciepło, a u nas zimno i pada... nie ma to jak północna część kraju,

Zoyka - nie mam chyba z tego roku fotek z plaży, ale postaram Ci się wkleić coś z tutejszych plaż,

Trzy pierwsze zdjecia były robiona na plaży w Ballylifin (ok. 10km od nas), 4. fotka - to nasza plaża, a ostatnia to w Fahan (jakieś 3 km od nas).

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry