reklama

Ciąża po 40

Adi boska , i nie w różowościach:-D

Byliśmy na kolejnym placu zabaw, super zabawa, oczywiście Paćka kilka razy została nazwana chłopczykiem:sorry2:, ale dziś miała prawo, bo była mocno na czarno ubrana:-D Hitem okazało się jeżdżenie po Leclerku koszyko-samochodem Little Tikes, oczywiście zakończone sceną histerii przy kasie:-D Pogoda się nam zesrała, zimno i wietrznie jest:sorry2:
Zoyka, a ciekawam jak Julka znosi zabiegi przy włosach, czesanie, upinanie ??

reklama
Hełoł :-)
Flo ja muszę zacząc zbierać na lokomotywę także i tak masz lajcik :baffled: Nie widziałam nigdy czarnych skarpetek w H&M - kiedyś kupiłam szare (takie stalowe wręcz) ale czarnych niet. Musze zaatakować panią w sklepie.
Zoyka - podetnij Julce końcówki ale żadnej grzywki - dopiero się będziesz irytowała - Kubla ma a ja mam wkurzenie bo trzeba to podcinać non stop.
Byliśmy wczoraj na nowym Allenie: Blue Jasmine - słodko - gorzki, ale oczywiście warto obejrzeć.
Z Kubula została Pani Ala, nie widziała go miesiąc i stwierdziła że baaardzo urósł :-D aż mam ochotę to zmierzyć tylko jak przy jego ruchliwości :baffled:
Axa - słodka Adi :-) i nie rószoffa :-D

Cześć w pierwszym dniu wrześna.

U nas zimno i wieje. M pojechał po coś słodkiego a ja biorę sie za obiad.Nudy.

Axa - Ada przecudna jest. Taka słodka i radosna. I modnisia z niej.

Co do włosów to bardzo nei lubię dziewczynek albo dziewczyn w za długich włosach. Wyglądają wtedy na niezadbane i cienkie a rodzice często zapuszczają bo niby długie to fajne. Uważam z,e lepiej jak sa krótsze a wyglądają na gęstsze. Katrina dobrze zrobiłaś ,ze podcięłaś Alince włoski.

Misia zmierz go przez zabawę. Kładę Julkę na dywanie i dosuwam głowę do kanapy i za nogami zaznaczam wygłupiając się . Wtedy mierzę odległość od kanapy do zaznaczenia.

Miajuska. Dobieranego jej nie robiłam. Czesanie znosi dobrze bo jest przyzwyczajona. Kitki daje sobie robić bez problemu. Najgorzej z myciem. Jak am z tyłu związane to tak trzęsie głową żeby poddało.

Zoyka zmierzyłam przy ścianie tylko że jest listwa przypodłogowa ale odnoszę wrażenie, że ma ok 92-93 cm :-D Po ubraniach nie dojdę bo Kubula ma dziś np na sobie spodenki dresowe z nexta na 74 :-D (do kompletu była bluza i koszulka, w których nie chodzi od roku bo za małe) i bluzę z GAPa na 2-3 lata :-D, która ma już za krótkie rękawy :-D a wg mnie i next i gap mają dużą rozmiarówkę.
A warkoczyki ? warkocz ? opaska, żeby włoski nie leciały na twarz ?

Zoyka - Alinka ma bardzo grube włoski (znaczy się gęste), mimo, ze przedtem nie były obcinane. Tyle, że bała się, że jej do toalety będą wchodzić. I nigdy nie chodzi z rozpuszczonymi włosami, bo nie lubię jak włosy wchodzą wszędzie, np. do jedzenia, nie mówiąc o tym, ze strasznie sie kołtunią i potem jest problem z ich rozczesaniem.

Ostatnia edycja:
Adi jak zawsze z ogromnym uśmiechem to chyba bardzo radosne dziecko:-)Zoyka te Julciowe włoski sa śliczne i jak na razie chyba nie za długie by ci chudo wyglądały;-)ale roboty przy nich nie zazdraszczam:no:Amelia chyba też urosła bo jakos często odkładam dość sporo ubrań do kartonu:-(i mi ciut żal bo w niektórych ciuszkach ją ze 2-3 razy widziałam np takie fajniusie ogrodniczki cieplejsze wiosna przydługie ,a teraz wyladowały w kartonie bo za krótkie ,a latem nie było okazji by pochodzić.U nas rano padało teraz jest wzglednie jeszcze po mleko za chwile idę .No niestety coraz cześciej będa krótkie i deszczowe dni:-(

misia widze teraz na Mii jaka Gap ma zanizona (?) rozmiarowke. Mam kilka rzeczy 12-18 i sa na styk. Teraz kupilam legginsy w tym rozmiarze (te w grochy) i jeszcze kilka tygodni beda za male, teraz sa mocno na styk a kupilam w Next 12-18 i sa dlugie, beda jeszcze na troche. Bluzy Gapa maja dlugie rekawy a krotkie sa ogolnie. Mam taka bluze/tunike 18-24 i jest juz za mala :( tzn rekawy dobre ale za krotka.. Bede u nich kupowac chyba na 2 lata..

Azula pokaz Amelke!

Przypominam ze dzis Przepis na zycie!!

reklama
Ollena nie wiem sama - bo faktycznie w tej bluzie rękawy są za krótkie a w drugiej (inny fason) za długie. Moje ulubione spodenki i spodnie też całkiem długo mu służyły. Ale bluzy z długim rękawem to już różnie.
Co robisz Azula z ubrankami Amelki ? Spakowałam karton ubranek Kubulowych i muszę się teraz zebrać, żeby je wysłać do znajomego.
A w ogóle to padł mój ostatni bastion, ma świątynia dumania :-( Czytam sobie Obłęd 44 a tu ... puk, puk, puk i wkracza Kubula... a teraz zjadł trzy kawałki ciasta marchewkowego i padł przy mie na kanapie oglądając świnkę Pepę. Ciekawe czy dośpi do rana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry