Adi boska , i nie w różowościach
Byliśmy na kolejnym placu zabaw, super zabawa, oczywiście Paćka kilka razy została nazwana chłopczykiem
, ale dziś miała prawo, bo była mocno na czarno ubrana
Hitem okazało się jeżdżenie po Leclerku koszyko-samochodem Little Tikes, oczywiście zakończone sceną histerii przy kasie
Pogoda się nam zesrała, zimno i wietrznie jest
Zoyka, a ciekawam jak Julka znosi zabiegi przy włosach, czesanie, upinanie ??

Byliśmy na kolejnym placu zabaw, super zabawa, oczywiście Paćka kilka razy została nazwana chłopczykiem
, ale dziś miała prawo, bo była mocno na czarno ubrana
Hitem okazało się jeżdżenie po Leclerku koszyko-samochodem Little Tikes, oczywiście zakończone sceną histerii przy kasie
Pogoda się nam zesrała, zimno i wietrznie jest
Zoyka, a ciekawam jak Julka znosi zabiegi przy włosach, czesanie, upinanie ??
Nie widziałam nigdy czarnych skarpetek w H&M - kiedyś kupiłam szare (takie stalowe wręcz) ale czarnych niet. Musze zaatakować panią w sklepie.
Amelia chyba też urosła bo jakos często odkładam dość sporo ubrań do kartonu:-(i mi ciut żal bo w niektórych ciuszkach ją ze 2-3 razy widziałam np takie fajniusie ogrodniczki cieplejsze wiosna przydługie ,a teraz wyladowały w kartonie bo za krótkie ,a latem nie było okazji by pochodzić.U nas rano padało teraz jest wzglednie jeszcze po mleko za chwile idę .No niestety coraz cześciej będa krótkie i deszczowe dni:-(