reklama

Ciąża po 40

Ollena ależ fajna zatoczka:-)i chyba bardzo cieplusio:tak:.My dzisiaj tak Amelia trenuje na gąsienicy bo paluszkami ziemi siega więc jeździ.Z HK byliśmy dzis na mszy pokropiliśmy święconą wodą;-).Swoja droga bardzo fajna ciepła ta tuniczka:-D 100_1745.jpg100_1748.jpg100_1743.jpg

Załączniki

• 100_1745.jpg
    100_1745.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 88
  • 100_1748.jpg
    100_1748.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 86
  • 100_1743.jpg
    100_1743.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 88
reklama
A ja się nauczyłam pić niesłodzone i mi bardzo smakuje, jak czasem łyknę coś z cukrem to az mnie wykrzywia, Ollena słodzik to straszny syf, odstaw:tak: , skąd Wy tam taka pogode macie??:szok:, tak jojczałaś na irlandzką aurę, Ty wiesz co się tu u nas dzieje, regularna jesień, wilgoć, mgły, mam w domu 18,5 stopnia:sorry:

No to jak pokropione Azula woda święconą, to można chodzić:-D :-D, my nie kropimy;-)

Axa, ja mam złe doświadczenia z większościa tekturowych mebelków z Ikei, jedna impreza i po mebelkach:-D:-D tak więc letko zdziwionam, że u Was z misią tak się trzymają:shocked2:

Mam na dziś wieczór winko Celebro, made in Ardżentina, kto reflektuje???:-D

zazdrość mi wszystko ściska jak widzę taką pogodę :-D Ollena przestań na Irlandię słoneczną narzekać :-D
Azula ale Amelka miała HK pod płaszczykiem ?
Majuska ten nasze meble ikea mają ponad 10 lat i zero uszkodzeń - łącznie z rozkręcaniem i przewożeniem i składaniem -wytrzymały cała operację z godnością. Znajomi mają z tej samej serii i mają równie długo i też przeprowadzki, przesuwania - meble przeżyły. Nasza kolejna szafa z ikea stała dzięki szynie po której chodziły drzwi. Drugi raz się jej nie da rady złożyć. Znajomi mieli kanapę z ikea - siedzieli na niej, spali i mimo wielu lat była jak nowa, więc kupili sobie kolejne kanapy z ikea. Ta stara nadal jest dobra u rodziców znajomej a nowe po 4-5 latach są praktycznie do wymiany.

Ollena no coś Ty stewia do gorącego też jest, nawet do pieczenia się nadaje. Ja mam taką w proszku, i normalnie słodzę herbatę, a ja z tych słodkoloubnych, czyli 2 łyżeczki z czubkiem na szklankę cukru:-) Ale plażowo, aż spojrzałam u siebie za okno i nie dowierzam:rofl2:
Majuska no no to niezłe imprezki były, te meble Adi są drewniane, jedynie co to można szufladę zarwać, ale ja we wszystkich meblach tak umiem zrobić:-D

a ja tłukę, znaczy czytam Patrycji już tydzień do zaśnięcia Króla Lwa, umiem już na pamięć, nie wiem dlaczego, ale najlepsze są fragmenty jak hieny na cmentarzysku słoni chcą zjeść Simbę i jak Simba walczy w ogniu ze Skazą:-D:-D:-D..oczywiście żaba, ..przepraszam Żaba, czyta z nami:rofl2:

Sandy no powiedzmy, że jakość lepsza, ale nie oszałamiająca:-D:-D superowe kociaki :-D

Misia daj linka jak znajdziesz te nieśmiertelne meble, ciekawam które to:tak:

reklama
Pod płaszczykiem nie zupełnie płaszczyk był w kościele rozpiety.Masa dzieciaków chodzi i na co dzien i do kościoła w czapkach ,rajtkach ,bluzkach z HK i jakoś na nikim to nie robi wrażenia. .Specjalnie tego nie kupuję czasem sie trafi w pakiecie z ciuszkami .Axa o meblach z ikea tez juz słyszałam niechlubne opinie .No ale moze w Niemcach te meble daja solidnie robione ,a do PL ida odpady.Bo nawet niby niemieckie proszki ,a zwykłe dziadostwo jak sie kupi w PL bo jak sie przywiezie z Niemiec całkiem inna jakosc.Hmmm ciekawe:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry