reklama

Ciąża po 40

Takie szmaciane Mia tez ma.
Tych wyzej a'la bejbi wolalabym uniknac chociaz na razie, to takie laleczki Chuckie sa..

Miszkomaszko ma kota i misia w jednym, wcale nie trza brac lalki z potworkiem. Mnie sie widzi lalka z giwazdka na oku z kotkiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Zoyka , he, he :-D
Crazy Frog - TAPATIKO

zamówiliśmy dziś tort na niedzielne przyjęcie urodzinowe...z żabą:sorry::-D

Nasz bachor bywa ostatnio "fazowo" nieznośny, dzis jak wróciłam z roboty, to darła sie prawie non stop o byle goowno, nawet wychwalane przeze mnie jej ładne zasypianie również szlag trafił....trzeba do niej łazić co chwilę, bo coś chce, drze się i musze w końcu usiąść i czekac az zaśnie, do tego wszystkiego stary mnie pare razy wkurzył jakąś durna gadką ( snuje teorie spiskowe, dlaczego Paćka jest taka nieznośna:sorry: ) no i w końcu skończyło się tak, że kazałam mu zabijać te smoki co se zabija w ciszy, bo nie zdzierżę :wściekła/y:....i siedzimy sobie po cichutku i klikamy...wreszcie mi mózg odparowuje:-)

Misia ale spójrzmy prawdzie w oczy, my ich na prawdę chociaż troszkę kochamy, bo w przeciwnym razie to by się nie dało..no nie dało:laugh2::laugh2:

Patrzcie jakiego dzis Cartersa upolowałam za 5-tkę w Łańcucie, co prawda bez metek, ale w dotyku nówka:-)

DSCF5461.jpg

Zoyka a zanieś tą kurteczkę do jakiejś krawcowej, one znają różne triki, może Ci coś doradzi, szkoda jej trochę..

Oko Paćki chyba zdrowe jest, nie łzawi, a i ciocie żłobkowe potwierdziły, że w ciągu dnia było w porządku...

Załączniki

• DSCF5461.jpg
    DSCF5461.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 82
Majuska - Żaba boska ! Bluzeczka tez :)

Chyba tak zrobię z kurteczką. Liczę jeszcze na Flo. Moze sa jakieś kleje albo cos na żelzko żeby to scalić.

Siedzę z wypiekami i przezywam wyjazd J.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello :-)
Nie wołałam rano na kawę bo byłam cały dzień na szkoleniu, bez szans na zajrzenie na BB :eek::-D
Jakos nie jestem przekonana do tego nowego wyglądu forum, trzeba się przyzwyczaić...
Zoyka - ja też jestem zalogowana automatycznie i mi sie pozmienialo... :tak: ciesz się, że Jarek wyjeżdza tylko na trzy dni, moje słomiane wdowieństwo będzie trwać jeszcze 1,5tygodnia :no:
Majuska - bardzo fajna koszulka :-) dobrze, ze z oczkiem Paćki lepiej :tak: co do nieznośności to w końcu trafiła "w punkt" buntu dwulatka :-D Dwa lata temu zipowałaś już na porodówce?
Ollena - lalki koszmarki:szok: wybitnie mi się nie podobają, a już na pewno nie za tą cenę ;-)
moja koleżanka robi "Bluboszki"
https://www.facebook.com/photo.php?...398609.-2207520000.1383687272.&type=3&theater
Kacper dostał od niej specjalnego, śpi z nim (o ile śpi w łóżeczku), ciągle zapominam wysłać koleżance zdjęcia Kacpra z Blubo do wstawienia na FB...
Siedzę i zagryzam camembert kabanosem... a przecież ja nie lubię camemberta! :szok:

Ostatnia edycja:
Siedzę i zagryzam camembert kabanosem... a przecież ja nie lubię camemberta! :szok:

się może coś porobiło ??:-D

2 lata temu leżałam sobie na wyrku,oglądałam "Czarne chmury" na TV Polonii i liczyłam sobie czy skurcze, które mnie nawiedzają są regularne:-)Godzina "W" to było gdzieś koło 1 w nocy, kiedy to dostałam solidnego kopa w szyjkę, aż gwiazdy zobaczyłam i wody mnie zalały, potem już poszło ostro, skurcz za skurczem, Packa się "urodzi" o 6.55 jutro rano:-D

Majuska o jaaa ! Ale czas leci. Paćka już dwa latka . Nie było wtedy nic innego w TV tylko "Czarne chmury" ?:-D

Andzike fajne !

Pawła znowu nei ma ?

Zoyka - ja przed rozpoczęciem akcji porodowej oglądałam mecz na EURO Włochy - Niemcy:-D Wynik przyśpieszył akcję;-)
Ano nie ma, był tylko na weekend i w poniedziałek wyjechał...:no: ale jeszcze półtora tygodnia i koniec :-)

reklama
Majuska o jaaa ! Ale czas leci. Paćka już dwa latka . Nie było wtedy nic innego w TV tylko "Czarne chmury" ?:-D

Nie potrafię wytłumaczyc, dlaczego Czarne Chmury:-D..:-D.zwalmy to na hormony:-D

Andzike, ja wiem czy szybko ? ...bywało szybciej:-D

Idę spać, pa, pa :)))

Edit : a i jeszcze mi sie przypomniało, że grałam wtedy przed porodem w jakąś gierkę durną typu "zbijanie kryształków " i potem jak oczy do parcia zamykałam to miałam cały czas przed oczmi te kryształki :)))))))

Pa!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry