Heloł!
Katrina będę trzymać &
Flo Maks cudny, oczywiście , że to jest ten sam błysk w oku o u Ciebie, Misia ma rację:-) A Gjalpon gdzie ?:-)
Angelka ..szczerze..to ja bym dumna z dziecia była, że nie idzie jak cielę za grupą

tylko jest oryginalny. Wg mnie przydałoby sie, żebyście sobie zaczęli pracować nad rodzeństwem dla Stasia, będziesz miec więcej na głowie i głupoty się Ciebie nie będa trzymać

spytaj mamynabank na przykład czy ona tak analizuje każde zachowanie swoich dzieci

Zoyka , część pierwsza powrotu czyli żeberka wyszły doskonale, a reszta wieczoru ???

bo Andzike, to widzę wessało
Wczoraj wieczorem przeżyłam mały koszmarek, bo dziecię już niby spało i nagle się wycie zaczęło, poszłam do niej, a ona w niebogłosy zawodzi i na ucho pokazuje....zesłabiło mnie, noc idzie, dziecko wyje z bólu ucha ( a znam ten ból z autopsji - koszmar ) pięknie myślę

, dałam Nurofen, tylko to mi do głowy przyszło, Paćka utulona zasnęła i ja tez pobiegłam spać, bo pomyslałam, że noc będzie z głowy, ale o dziwo spaliśmy prawie do 7, a i nic nie wskazuje na to, że Paćkę cos boli

...no i bądź tu mądry człowieku
Idę rypać, a po południu mamy imprezę u znajomych:-)