Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To były testy na prawko, tak ?
dziś P. stwierdził, że w sumie jeśli kupimy nowy materac to przerobienie stelaża nie jest dla niego żadnym problemem
kując żelazo póki gorące wysłałam go do IKEI po materac, a razem z Kacprem zabraliśmy się za porządkowanie skarbów ukrytych w pod łóżkiem - tych z kategorii "za rzadko potrzebne, żeby trzymać je pod ręką, za często potrzebne, żeby wynieść do piwnicy". Kacper był zachwycony 
).
Narobiłaś mi smaku na omlet... 
jak myślicie?
skoro sie dziś napychałas koglem -moglem, to co z blokiem czekoladowym, zjedzony i wtarty w materac cały???
a tak poza tym, to lepszy kogel-mogel niż kleszcz

, myśle, że jeszcze chwilę i nie będę już marudzić, przywykne, swego czasu dogo pozmieniali i tez było kiepsko, a potem normalka
Ale jak odczuwasz, że Cię ciągnie w tym kierunku to próbuj, przecież zawsze można zmienic kierunek;-)
, odejć, idź, oć, tutaj, daj...wszyscy byli rozstawiani po kątach. Za dwa tygodnie riplej, tyle, że zapowiedziałm staremu, że ni hu hu, tym razem ja nie prowadzę, wyobraźcie sobie, że nie dość iż od trzech lat robię mu za kierowcę, to mi dziś strzelił gadkę, że obserwuje obrotomierz jak jade i chyba za bardzo piłuję, co zwiększa zużycie paliwa

..
.no poniosło go totalnie, powiedziałam, żeby krzyżem leżał przez dwa dni, że go wożę, a nie jeszcze mi jakieś wskazówki daje, i żeby natychmiast zamilkł, gdyż mam PMSa i nie ręczę za siebie...cudem dojechaliśmy cało i zdrowo do domu

Wieczorem chcialam upiec karpatke, wiec do piekarnika wrzucilam blaszke z ciastem na spod i co?... panienka skrecila mi temperature i zamiast pieknego placka z gorami, pagorkami wyszedl plaski nalesnik ugotowanej i sparzonej masy ciastowej
Druga placek pobil rekordy wysokosci i jest piekny ale biedrona dostala zakaz wstepu do kuchni