anka_d
Fanka BB :)
Hej! kawa.... zaraz druga bo biedronka w sosie wlasnym uduszona na wigilie to doskonale danie.... jak to dziecko wyczuwa ze wchodze do sypialni i sie budzi? Na bacznosc od razu i do duzego lozka
Bede wyc do ksiezyca, zobaczycie...
Wczoraj byl u nas armagedon. Wichura z deszczem i orkan sprzed tygodnia to naprawde bylo male miki w porownaniu z dniem wczorajszym. Nieco przed polnoca rozszalaly sie wozy policyjne i zabezpieczenia technicznego bo na srodku ulicy lezal urwany ze slupa przewod i straszyl kierowcow i mieszkancow. Sprawdzali po kolei samochody wiec zapukali i do nas. Komus ow przewod uszkodzil auto fruwajac nad jezdnia niczym wsciekly boa. Nasze autko stoi nienaruszone na szczescie.
Katrina buziaki dla Alinki, mam nadzieje ze dzisiaj jest juz lepiej
Bede wyc do ksiezyca, zobaczycie...Wczoraj byl u nas armagedon. Wichura z deszczem i orkan sprzed tygodnia to naprawde bylo male miki w porownaniu z dniem wczorajszym. Nieco przed polnoca rozszalaly sie wozy policyjne i zabezpieczenia technicznego bo na srodku ulicy lezal urwany ze slupa przewod i straszyl kierowcow i mieszkancow. Sprawdzali po kolei samochody wiec zapukali i do nas. Komus ow przewod uszkodzil auto fruwajac nad jezdnia niczym wsciekly boa. Nasze autko stoi nienaruszone na szczescie.
Katrina buziaki dla Alinki, mam nadzieje ze dzisiaj jest juz lepiej

. No to teraz mam krajobraz po bitwie przysypany popiołem, jak po jakimś wybuchu wulkanu.
ale teraz już odpada mieć sklerozę