reklama

Ciąża po 40

Wanda jest na krowim mleku od jakis 4 miesiecy i nie je juz w ogole modyfikowanego. Butelki tez poszly do smieci a kroluje kubek niekapek. Przy czym Wandula uwielbia mleko i musze jej ograniczac, bo gdyby mogla wyzlopalaby litr dziennie albo i wiecej. Kaszek dalej nienawidzi i na sniadanie jest maslo z chlebkiem, jajko albo jakis twarozek, parowka, platki owsiane na mleku. Chleb dojada pies, maslo jest zlizywane a reszta to dodatki zeby zapchac brzuch :)))
Ollena a u mnie tradycyjnie zawsze jest bigos na swiateczne dni i wlasnie dusi sie drugi dzien w garze :-D Bedzie na pewno pyszny.

reklama
U mnie miał być bigos, ale to zbyt wystawne danie, więc popie..liłam:-D:-Dchyba spędzę piwno-czipsowe święta:-D

Ollena to jakaś knajpa na topie teraz u nas, co rusz słyszę, że ktoś sie tam wybiera, ja jeszcze nie byłam, a dziś wieczorem po gabinecie mam klienta do strzyżenia jeszcze., a potem to chyba padnę...

mówiłam Hełoł :-D ?
Kubula mleka nie jada :-D jedyne co wciąga to serki i jogurty.
Idę odruzowywać dom :-D jak ja nie lubię sprzątać :-(
Azula - Kubula nie jest zajmujący - on się sam ładnie bawi. Rysuje, buduje, gania kocicę :-D włącza tv i lapka, robi foty telefonem itd. ... to że mamy lekko zdewastowane lokum Bazylia ma stany lękowe to skutki uboczne dorastania i poznawania świata :-D
Kłączek ma racje: ten film to pieprzenie o szopenie. Szkoda czasu.

Cześć,

U nas Świąt tez jeszcze nie czuć. Miałam dzisiaj myc okna ale mama się rozłożyła (boli ją żołądek i jest przeziębiona). Zakupy tez nei zrobione. Jedyne co to zrobiłam spis potrzebnych produktów do przygotowania żarła.

Byłam rano z Julką w Klubie Mądrego Malucha. Było bardzo fajnie. Dzieci ubierały prawdziwą choinkę , potem wyklejały choinki bombkami w papieru. Były tańce i zabawy. Był też Mikołaj i Julka dostała od Mikołaja czekoladkę mikołaja . Od razu została zjedzona. :)

Jestem z tych zajęć bardziej zadowolona niz z tych w szkole Muzycznej . Julka ładnie się integruje z dziećmi. Razem się bawią, tańczą w kółeczku, układają klocki, stoją w kolejce do mycia rączek.
Jet tam Julki rówieśnica ( miesiąc starsza). Dzisiaj miała zły dzień i ciągnęła Julkę za włosy i pchała. Julka zamiast jej oddać to stała jak wryta a potem prowokowała i zwiewała. Zgadałam się z Mamą tej Amelki i będziemy skaładac papiery do tego samego przedszkola :)
Jest naprawdę fajnei. Sa fajne dzieci ( 9 sztuk) i fajni rodzice.

U nas tez nie czuc swiat... Ja nadal czekam, choc rozkreca sie, to jednak bardzo, bardzo powoli, tylko boli caly czas - bardziej upierdliwie niz zabojczo, ale dokucza. Nie mam serca do przygotowan, nie chce mi sie nic robic, to jakby jest przeciwko mnie teraz. Wiem, trzeba sie zmuzdzyc, spiac i porobic. Wiem...

też robię identyko, ale pomyślałam ze może tym razem coś inaczej zrobię :)

Majuska - jak tam rocznica ? Wszystkiego dobrego Wam szczęśliwym małżonkom :)

Zoyka ja robie rolade nieco inaczej. Obsypuje majerankiem, wkladam czosnke pociety na cienkie platki, oczywiscie sol i pieprz. Obsmazam zwiazana na rumiano bez tluszczu a potem gotuje w wielkim garze tyle ile wazy.

reklama
Ollena bigos musi być:tak:w sumie to kiedy on tak smakuje???właśnie w święta.Boczek M wyszedł cudny Amelka dostała kawałeczek i chciała jeszcze :szok:Amelka pije tylko na noc mleko z kaszka lub żółtkiem ,a poza tym nie.Zoyka zazdroszczę tego ni to przedszkola:tak:Majuska też zyczonka składam.Amelka dziś siedząc zrzuciła taka puszkę po mm na Blondi pies chyba miał wstrząs mózgu bo się zrzygała i przez pewien czas bardzo krzywo chodziła.Potem jej już przeszło i teraz nawet zjadła .No to misia jak tak to przynajmniej wystarczy u was mały dozór bo ja demolki w domu nie mam ale ciągające dziecko ostatnio hit zabawowy to ja mam pociąg Duplo prowadzić i śpiewać jedzie pociąg z daleka... ,a córcia sobie w koło pociągu wesoło skocznie tańczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry