reklama

Ciąża po 40

reklama
Majuska pewnie hucznie świętuje i nie ma tu czasu zajrzeć:-)

Wkurzyłam się dziś na kuriera DPD - od rana czekałam w pracy na kalendarz dla P., na stronie DPD od 7 rano była informacja, że przesyłka została wydana kurierowi z magazynu. Nagle ok. 12 zmienił się status przesyłki "odbiorca nie mieszka pod podanym adresem, przesyłka została zwrócona do magazynu":no:. Nosz qrfa:wściekła/y: dziewczyny ze strefy dostaw uświadomiły mnie, że to nie pierwszy raz mają taki przypadek - teraz jest mnóstwo dostaw, prezenty przed świętami i kurierom nie chce się czekać:szok: zadzwoniłam, opierdzieliłam, mają mi dowieźć jutro do domu ... :-(no niepoważni jacyć...
azula - dużo cierpliwości na święta! mam nadzieję, że Blondi nic nie będzie...:sorry2:
Zoyka - fajnie, że podobają się te zajęcia,w nowym roku też rozejrzymy się za czymś podobnym dla Kacpra :tak:
Dzisiejszy Armagedon - aż się boję co będzie po świętach, po kolejnej dostawie zabawek...:sorry2:

Zobacz załącznik 599952

Andzike masz rację , bardzo hucznie świętuję:sorry2:, wygarnęłam dzis staremu swoje żale i mamy ciche dni:-D..więc odpoczywam sobie:-D
Miałam dziś zapiernicz, po wszystkim poszłam się zrelaksować do wanny, a teraz jeszcze na chwilkę zajrzałam...świąt ani widu , ani słychu, ale jutro sobie zakupię produkty na jarzynówkę, a co:-D

aaa. dziewczynki, tak czy inaczej, dziekuję za życzenia:tak::-)

U nas też święta bez bigosu to nie święta (ja tam mogłabym i bez), zresztą tak jak i bez pasztetu.

Dziewczynki z rejonu Kraków- Tarnów - mam pytanie - moja była teściowa robiła pierogi z kapusta, ale ze słodką kapustą. Czy któraś z Was takie robi lub wie jak się robi ten farsz??? Chyba duzo smażonej cebulki, plus ta kapusta, ale czy się robi np. zasmażkę??

Majuska - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i oby jak najmniej cichych dni.

Wpadam do Was styrana, zmęczona i zniechęcona. Bunt Dwulatka to pikuś w porównaniu z buntem trzylatka... Powiem Wam, ze już mam dosyć. Stasiek uskutecznia takie wymuszające histerie, że ja wymiękam. Wszystko musi być tak jak on chce i koniec. Bo jak nie... to dopiero pokazuje na co go stać. Latające autka to jeszcze nic... :angry:

Z lubością oddaję się przygotowaniom do Świąt. Właśnie śledziki zrobiłam :tak:

Zoyka
super, że podobają się Wam te zajęcia. Ja tez jestem z nich zadowolona, tyle, że teraz idziemy dopiero po Nowym Roku. A Wy nie zostawiacie tam dzieciaków samych?

Majuska
piwo na Wigilię to za lajtowe. Ja bym proponowała śledzik, wódeczka i "Kevin sam w domu" :)

Andzike ja w końcu nie zamówiłam tego kalendarza, bo napisali mi, ze nie gwarantują wysyłki przed świętami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry