Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Ciężko jak widzę z zasypianiem u was u mnie to akurat jest bezproblemowe ale budzi się zołza w środku nocy i 2 godziny nie śpi dziś 3 razy wszelkie znane mi kolędy jej śpiewałam(w ramach przypomnienia) oraz wlazł kotek x razy i z 20 razy panie Janie wreszcie usnełyśmy i spały do 8:30.Borys xz Amelką dokazują .Synowa piecze ciasta ja gotuję barszcz ,grzyby i kompot z suszu.Buziolki

w windzie spotkał takiego starszego sąsiada z naszego piętra, który się zachwycił, że takie piękne, że żona lubi itp. Stwierdziliśmy, że w sumie i tak jedną mamy nadprogramową, więc chłopaki zanieśli gwiazdę sąsiadom. Nie minęło 15 min, a sąsiadka była z powrotem z talerzem ciast 

nacisnęłam i mi znikło 

) M. kupiłam Bartoszewskiego - szukał tej książki od kilku miesięcy ale nakład wyczerpany a tu był :-) Potem nabyłam trzewiki bo się kazało że nie mam co do spodni założyć :-( - zakup zaplanowany na po świętach ale w ecco już zaczęły się wyprzedaże i spodnie - zakup nieplanowany w ogóle oraz torebkę ... po drodze nabyłam wino - uroczy mołdawki merlot i przy okazji spotkałam kolegę ze szkółki no i zamiast brać udział w zbiorowym świątecznym obłędzie poszliśmy na kawę i ciasteczko