reklama

Ciąża po 40

Majuska współczuję :-D że się ZNÓW dałaś wrobić w kierowanie ale cóż zrobić widać taka karma :-p Ja wczoraj skromniutko ... tylko 1/2 l jasia poszła :no: człek się starzeje.
Za dadami nie przepadam - ładuje Kubula w nie w ostateczności jak mi się nie chce do rossmana potuptać i daję je do żłoba. W chałupie pampers zielony albo majty z pampersa, czasem rosmanowe.
Azula do kiedy jest promocja na puszki ? My musimy psu Psu nabyć trochę.
Queenie wyrobiłaś sobie kartę rosnę do rossmana ??

reklama
Misia chyba dziś ostatni dzień .Kilka już kupiłam w piątek .Ale w biedronce często bywają. obniżki na karme chyba o 25% .Teraz na te wielkie puszki jest promocja.
Majuska no to śmiesznie było ale jakoś nie ma u Was sprawiedliwości :no:ciągle jesteś szofer:eek:

Laski ja już wczoraj powiedziałm stanowczo, że to jest ostatni raz i stary powiedział, że ok...mam nadzieję, że dotrzyma słowa;-)

A co do Dady..my teraz tylko na tym jedziemy, wcześniej myślałam, że Paćkę uczulają, ale okazało się, że uczula ją Sudokrem, którym panie czasem w żłobku jej pupke przesmarowały, jak do tego doszłam i stanowczo zakazałam, to okazało się że Dady są dla nas super, nie widze żadnej różnicy w porównaniu do Pampków..jedynie cena:-D - na korzyśc Dady oczywiście:-D

Queenie, takie a la maslane z kruszonka, czy bardziej drozdzowki z nadzieniem?

Karol juz ok. Szybko mu poszlo! 3 dni goraczki jak cholera, 1 podgoraczkowego i dziecko jak nowe. Wczoraj sie wzial za flamastry, na szczescie spieralne. Rysowal z wielkim zaangazowaniem, tylko sobie dyktowal i myslalam ze sie posikam "Jebut oko... " (Rajmund oko...) Mam nadzieje, ze nie zawola ojca po imieniu gdzies przy Polakach...

Hello :-)
Robię drugie podejście do ciasta drożdżowego, jak mi teraz nie wyjdzie do wracam do szarlotki sypanej i bloku czekoladowego :tak:
queenie - planujemy, że mama będzie zajmować się Kacprem dopóki nie pójdzie do przedszkola, ale dobrze wiedzieć, że jakby się sytuacja zmieniła to Kacper jakoś by się w żłobku odnalazł.... Mieszkacie w okolicy Iluzjonu? :-D
misia - prześlij mi na pw adres - mam parę słoików z dyni, podgotowanej i przetartej, Kacper nie znosi, chętnie Ci wyślę... cukinię też Kubula lubi?
majuska - fajnie, że impreza się udała:-) ale na nastepnej, od razu po wejściu musisz sobie chlapnąć, tak, żeby Mars musiał wracać :-)
Flo - jak kostka? i reszta?

Azula, żeby giender królował w całej okazałości Majuska musi się upić w trupa, śpiewać góralu czy ci nie żal ... a potem kategorycznie zażądać kluczyków do autka.
Andzike szczerze mówić obawiam się przesyłania takich rzeczy :-D chociaż korzystając z instrukcji mego znajomego naczelnika poczty znajoma przesłała mi flaszkę wina pocztą polską !! (trzy razy zawiń w folie bąbelkową, pamiętaj TRZY RAZY !!)
Kłaczek nic dodać nic ująć ... pięknie Karolek zwraca się do tatusia :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry