Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), ale sporo mnie to kosztowało
...już leje..i tak ma być przez kilka dni
rowerek biegowy - mimo że mam ochotę nabyć to raczej odpada - bo aż tak szybko nie biegam
pewno skończy się na lego. właśnie chce dla siebie kupić hulajnogę... malutka hulajnoga, bo ostatnio bardzo ja to kreci, macie namiary na takie male?
ale mnie koleżanka uświadomiła że najlepiej jak kupię taką - bo ona ma i jest zarąbista:
zwłaszcza, że rachunek za gaz za chwilę mamy zapłacić 
Ale Ameryka normalnie! 
gdyby nie miała to by dostała:-) my mamy kupiony ten biegowy co dawałam linka bo nisko da się osadzić siodełko i Borys dostał taki sam młodzi maja mu go dać na urodziny od nas.Wujek z ciocia maja kupić bele co by dziecku dać aby się cieszyło ,a jako prezent maja nas zabrać do Zoo w Opolu w późniejszym terminie bo zabawek i ubranek mała ma
no i klocki duplo tym razem zestaw Dolls jedynie używany bo ich nie robią już:-( LEGO DUPLO DUŻA LALKA ZESTAW 4 (4146079496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ,a na dzień dziecka jest u nas odpust wiec sprawa załatwionaA my ostatnio kupilismy Staskowi biegowy. Daje radę chłopak, chociaż jeszcze troszkę nieporadnie.
O taki. Ja jestem bardzo z niego zadowolona:
Puky LR 1LBr Rowerek biegowy - Sklep internetowy
jakoś mnie cena nie przekonuje 
jakoś mnie cena nie przekonuje
![]()