Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za to piesek słodki 
Grill rozłożony, mięso doprawione i czekamy na "Powrót Taty" 
Zoyka super, teraz będzie już tylko lepiej z mamą
Majuśka nikt Cię nie uczył, że do pralki wyciaga się sznurówki?Za to piesek słodki
Pogodowo: u nas upał, Wandę rozbierałam na spacerku a teraz biega w krótkich spodenkach i krótkim rękawkuGrill rozłożony, mięso doprawione i czekamy na "Powrót Taty"
![]()
Anka ależ przywołałaś moje pozytywne wspomnienia! W podstawówce czytałam na środku klasy "Powrót Taty" bo najlepiej czytałam ten tekst, akcentując "tata przyjechał!" hahaha 
:-) szczęsliwemu niewiele potrzeba do śmiechuAnka ależ przywołałaś moje pozytywne wspomnienia! W podstawówce czytałam na środku klasy "Powrót Taty" bo najlepiej czytałam ten tekst, akcentując "tata przyjechał!" hahaha
Do dzisiaj to pamiętam
![]()
ale teść jedzie na ryby jutro
bo przecież ładna pogoda jest
tylko nie wiem gdzie
myślisz że to koleżanka Ramony ?Trzymam kciukiNa ludzkie gadanie nie ma mądrych, a na ludzką głupotę lekarstwa, więc nie przejmuj się i myśl przede wszystkim o sobie i o swoich dzieciach. Jestem przekonana, że masz w sobie tyle miłości, że starczy dla wszystkich dzieci
![]()

...czy może powrotu taty ???...... może nawałnic 

...a ja znam prawdę, liczy dziś na coś

mojego teścia na rybachTrzymam kciukiNa ludzkie gadanie nie ma mądrych, a na ludzką głupotę lekarstwa, więc nie przejmuj się i myśl przede wszystkim o sobie i o swoich dzieciach. Jestem przekonana, że masz w sobie tyle miłości, że starczy dla wszystkich dzieci
![]()
i przesyłki od Ramony 

ale Wandula oszalała kompletnie i padła wykończona wyjątkowo wcześnie