• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Bez sensu, wlasnie rozwalacie BB tymi grupami na FB. Tak m,in umarł wątek kwietniowek 2012. Poza tym podejscie do FB - mnie służy tylko i wyłącznie do kontaktów z rodziną. Sorry, ja się nie piszę na taki układ, wystarczy GZ

reklama
Zoyka zobaczysz że BB sie rozpadnie ale to nie mój był wybór. Myślisz, że masz prywatność na FB? :-D utopia
Zrobiłam jednak kluseczki śląskie z sosem pieczarkowo-śmietanowym zaprawiony piersią kurczaka. Wanda wcina aż miło patrzeć :-D
Klusek wyszło mi 111 sztuk i będę mroziła naddatki :)

Ostatnia edycja:
Ello :-)
Wzięłam se dziś wolne, a co :-D pogoda piękna, z eleganckim wietrzykiem, więc nawet te 30st nie jest specjalnie uciążliwe :-D
Grupa na FB do mnie nie przemawia zupełnie, optymalnie byłoby zamknąć wątek dla osób z zewnątrz (zresztą już to kiedy proponowałamm bo jakimś wpadnięciu tu trolla), ale nie wiem czy to możliwe... Byłoby super :tak:
Majuska - super, że Kasia jest szczęśliwa w IRL :tak:
Flo - tort genialny, jubilat jeszcze bardziej :-D Kacpra urodziny wypadają w tym roku w weekend, musimy coś zaplanować, żeby synek milo spędził dzień:tak:
anka - zjadłabym kluseczek śląskich :-)u nas dziś penne z szynka i szparagami, chłopaki lubią :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry