a ja nawet przeciw :-)Aniu - jestem ZA!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja nawet przeciw :-)Aniu - jestem ZA!!!

no ja myślęNo co Ty ! Nigdy bym Was nie zostawiła.

Łącznie z hasłem ładna kupka - na co my: kupka ładna jest w sedesie - w pieluszce jest FUJ.
a jak już własnie miałam przyjść i spokojnie siąść na kompa to stary podniósł mi ciśnienie i stwierdziłam, że nie chce przebywac blisko jego osoby , poszłam do łóżka i po 2 minutach odeszłam w objęcia Morfeusza. Dziś otworzyłam me oczęta o 5.23 i okazało się, że czuję się jak młody bóg:-) więc chyba będę pierwsza!!
i niech tak pozostanie:-) ja z tym seksem i wyprawą po bułki nazajutrz to żartowałam, a niech klaszczą
...to taka przenośnia miała być
chodzi o różne takie osobistsze sprawy, po prostu na GZ będziemy bardziej aktywne;-) no i ja się zrobiłam profilowo bardziej anonimowa
My z dziewczynami z dogomani , z wątku naszego Stowarzyszenia zakładamy GZ na FB, jest ogólny entuzjazm i radość z tego powodu, a i czasem są sprawy które trzeba omówić, a publicznie nie można, na dogomani nie można mieć Grup Zamkniętych. Flo Ty jako członkini Stow. będziesz oczywiście zaproszona do grupy i liczę na żywe uczestnictwo

Co do berneńczyków, nie znam hodowli żadnej , generalnie jak się już kupi tego psa to trzeba mieć worek pieniędzy, jest to rasa która często ma różne problemy skórne, z uszami, alergie, że o dysplazjach i stawowych problemach nie wspomnę, trzeba dobrze karmić od małego i dbać, no i tak wogóle to kochane miśki są:-)

a teraz czekam.