reklama

Ciąża po Clostilbegyt?

Amonik

Początkująca w BB
Heej Staraczki 😊 , takie pytanie czy któraś z was przyjmowała Clostilbegyt i zaszła w ciążę? , jak tak to za którym razem się udalo🥰. Ja jestem na etapie 2msc. 3-7 po 0.5 tab. Za pierwszym razem ciąża biohemiczna. 5.01 byliśmy z mężem na Monitoringu i okazało się że mam 2 duże Jajeczka 20mm i 22mm.
Lekarz oświadczył że następnego dnia wieczorem będzie Owulacja. I że współżyć najlepiej od dziś do Soboty 8.01. Hmm.. i lekarz Oznajmił i zapytał czy jesteśmy Gotowi na Bliźniaki😅😍
Czy którejś z was udało się zajść po braniu CLO. ? Dziękuję za odpowiedzi przyszłe Mamusie 😚

reklama
Heej Staraczki [emoji4] , takie pytanie czy któraś z was przyjmowała Clostilbegyt i zaszła w ciążę? , jak tak to za którym razem się udalo[emoji3059]. Ja jestem na etapie 2msc. 3-7 po 0.5 tab. Za pierwszym razem ciąża biohemiczna. 5.01 byliśmy z mężem na Monitoringu i okazało się że mam 2 duże Jajeczka 20mm i 22mm.
Lekarz oświadczył że następnego dnia wieczorem będzie Owulacja. I że współżyć najlepiej od dziś do Soboty 8.01. Hmm.. i lekarz Oznajmił i zapytał czy jesteśmy Gotowi na Bliźniaki[emoji28][emoji7]
Czy którejś z was udało się zajść po braniu CLO. ? Dziękuję za odpowiedzi przyszłe Mamusie [emoji9]
U mnie się udało po Clostilbegyt w drugim cyklu, dziś 17tc [emoji3526][emoji3526] także trzymam kciuki [emoji1696][emoji1696]2 pęcherzyki to nie znaczy że napewno będą bliźniaki ale kto wie [emoji3526] daj znać za dwa tygodnie.

Nam się udało po Clostilbegyt, w 2 cyklu 🙂 jutro mamy równy 37 tc, a za tydzień mamy się stawić w szpitalu na poród 😁 ja brałam 3-7 dnia cyklu po 1 tabletce. Trzymam kciuki ❤️ No i bierzcie się do roboty 🤣

Trzy ciążę po clo. 1- starania 4 lata, 2 półtora roku, trzecia w pierwszym cyklu z clo po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Niestety ta ostatnia poronienie....maluchy zatrzymały się na 6 tc.

U mnie się udało po Clostilbegyt w drugim cyklu, dziś 17tc [emoji3526][emoji3526] także trzymam kciuki [emoji1696][emoji1696]2 pęcherzyki to nie znaczy że napewno będą bliźniaki ale kto wie [emoji3526] daj znać za dwa tygodnie.
Cieszę się , że komuś się udało😁 zobaczymy co będzie. Czy bliźniaki czy nie tak czy inaczej będzie Kochane🥰. Jesteśmy po staraniach , czekamy i damy znać😁

Nam się udało po Clostilbegyt, w 2 cyklu 🙂 jutro mamy równy 37 tc, a za tydzień mamy się stawić w szpitalu na poród 😁 ja brałam 3-7 dnia cyklu po 1 tabletce. Trzymam kciuki ❤️ No i bierzcie się do roboty 🤣
Super Gratulacje 🥰😙 Mam nadzieje że nam też się uda! Staranka juz za nami , Czekamy na pierwszy Sygnał😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry