reklama

Ciąża po hsg

U mnie niestety już 6 cykl po hsg i cisza :( Jeden jajowód drożny. Jutro druga iui :) Jeżeli masz możliwość zrobić sono hsg to odpuscilabym robić zwykle hsg, nie zbyt miło wspominam

reklama
Ja np po 2 poronieniach miałam nagle obywa niedrożne jajowody. Jak to się stało nie wiem. Poszłam na laparoskopię i nie udało się żadnego udrożnić. Wtedy w Łodzi zrobiliśmy sono hsg i pyk oba drożne ale na ciążę czekałam pół roku.

Cześć dziewczyny. Jestem po hsg, miałam dzisiaj robione w Szpitalu im. Franciszka Raszei w Poznaniu. Wszystko okej, ból był do zniesienia, lekkie krwawienie. Jestem bardzo ciekawa czy coś z tego wyjdzie z tego 🤔 pozdrawiam i trzymam kciuki za was 😘

Cześć dziewczyny. Jestem po hsg, miałam dzisiaj robione w Szpitalu im. Franciszka Raszei w Poznaniu. Wszystko okej, ból był do zniesienia, lekkie krwawienie. Jestem bardzo ciekawa czy coś z tego wyjdzie z tego 🤔 pozdrawiam i trzymam kciuki za was 😘
U mnie niestety dziś przyszła @ :( ale muszę powiedzieć że hsg unormowało mi ten cykl bo trwał tylko 27 dni a poprzedni 47 oO

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry