Paulina_92
Fanka BB :)
U mnie niestety już 6 cykl po hsg i cisza
Jeden jajowód drożny. Jutro druga iui
Jeżeli masz możliwość zrobić sono hsg to odpuscilabym robić zwykle hsg, nie zbyt miło wspominam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie niestety już 6 cykl po hsg i ciszaJeden jajowód drożny. Jutro druga iui
Jeżeli masz możliwość zrobić sono hsg to odpuscilabym robić zwykle hsg, nie zbyt miło wspominam
Ja np po 2 poronieniach miałam nagle obywa niedrożne jajowody. Jak to się stało nie wiem. Poszłam na laparoskopię i nie udało się żadnego udrożnić. Wtedy w Łodzi zrobiliśmy sono hsg i pyk oba drożne ale na ciążę czekałam pół roku.
Kciuki zaciśnięte!U mnie niestety już 6 cykl po hsg i ciszaJeden jajowód drożny. Jutro druga iui
U mnie niestety dziś przyszła @Cześć dziewczyny. Jestem po hsg, miałam dzisiaj robione w Szpitalu im. Franciszka Raszei w Poznaniu. Wszystko okej, ból był do zniesienia, lekkie krwawienie. Jestem bardzo ciekawa czy coś z tego wyjdzie z tegopozdrawiam i trzymam kciuki za was
![]()
O kurcze szkodaU mnie niestety dziś przyszła @ale muszę powiedzieć że hsg unormowało mi ten cykl bo trwał tylko 27 dni a poprzedni 47 oO
Nie ma co się łamać . Mój fantastyczny gin powiedział że 3 cykle po hsg powinny być bardzo płodne więc trzymam go za słowo że nie będę musiała już więcej go odwiedzać ( on zajmuje się tylko leczeniem niepłodności )O kurcze szkodamoże kolejnym razem będzie
ale zawsze jest ten plus, że nie musiałas czekać do 47dc
Nie ma co się łamać . Mój fantastyczny gin powiedział że 3 cykle po hsg powinny być bardzo płodne więc trzymam go za słowo że nie będę musiała już więcej go odwiedzać ( on zajmuje się tylko leczeniem niepłodności )