Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja robiłam betę 10 dni po zastrzyku ovitrelle. Test też już pokazywał bladą kreskę
No właśnie po tym zabiegu bardzo dziwnie się czuję. Zabieg był w piątek,lekarz powiedział że jest piękny pęcherzyk i żeby od wtorku działać. Zaczęliśmy już w poniedziałek hehe a we wtorek na 100% była owulacja bo czułam mega ból w podbrzuszu takie ciągnięcie i kłucie. Śluzu dużo i jak białko kurze. Problem w tym że od tego dnia coraz bardziej bolą mnie piersiNapiszę tylko dlatego że odezwały się te które zaszły zaraz po hsgja po drożności zaszłam po pół roku dlatego jeśli się na początku nie uda w 2 cyklu to się nie stresuj - wiem łatwo powiedzieć ale radzę obserwuj ciało powinnaś bardziej po zabiegu odczuwać to co się dzieje w twoim organizmie jak np owulację.
Super. Która metoda będziesz miała ? USG czy RTG ?Fajnie, że trafiłam na taki temat, ja mam hsg zaplanowane na luty, może wreszcie się uda zajść![]()
Prawdę mówiąc jeszcze nie wiem. Dzwoniłam do lekarza, który prowadził moją pierwszą ciążę i zapisał mnie przez telefon. W styczniu mam iść do niego na badania to się dowiemSuper. Która metoda będziesz miała ? USG czy RTG ?