K
kobietka22
Gość
Lenka- trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie, no i żeby było lekkie;-)trzymaj się kobietko.
As- zwolnij tempo kobieto musisz o siebie dbać teraz.
ja jestem na weekendzie u teściów zabrałam laptopa ze sobą bo bratanice M mnie prosiły (mieszkają przez ścianę z teściami) , grały wczoraj cały wieczór w gierki.
Ja wypiłam kawkę byłam u piesków bo jest mały szczeniaczek tu u teściów ,a teraz siedzimy z M w domu bo zimno strasznie się zrobiło, po obiedzie jedziemy do mojej siostry w odwiedziny no ,a w szczególności do mojego chrześniaka bo dawno go nie widziałam.
As- zwolnij tempo kobieto musisz o siebie dbać teraz.
ja jestem na weekendzie u teściów zabrałam laptopa ze sobą bo bratanice M mnie prosiły (mieszkają przez ścianę z teściami) , grały wczoraj cały wieczór w gierki.
Ja wypiłam kawkę byłam u piesków bo jest mały szczeniaczek tu u teściów ,a teraz siedzimy z M w domu bo zimno strasznie się zrobiło, po obiedzie jedziemy do mojej siostry w odwiedziny no ,a w szczególności do mojego chrześniaka bo dawno go nie widziałam.
zazdroszczę !! moj okruszek ma dopiero 1,7 no pewnie po tyg ze 2 cm 
W pon. znów byłam u gin i na usg nic nie było widać i macica wróciła do swoich rozmiarów, czyli było już po wszystkim. To był najgorszy tydz. w moim życiu: od euforii, po strach i rozpacz. Okres miałam długi, bo 7dni i mocny, bolesny od 27.08.