Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Funia to skoro wtedy zaszłas to może przez tak niski progesteron się nie udało co by świadczyło właśnie o niewydolności cialka. Ja na samym dupku nie donosiłam ciąż tylko na duphaston + luteina ale też i jeszcze miałam kilka zmian. Zwiększony clexan z 0.2 na 0.4, steryd z 7.5 na 10 i metyle +dieta. Robiłam juz wszystkie możliwe wypadkowe@agatush ja generalnie staram sie jesc zdrowo i glutenu unikam nie z fanaberii czy mody ale dlatego ,ze zwyczajnie zle sie czuje,aczkolwiek jak zaglebic sie bardziej to na prawde jest ciezko bo on jest niemal wszedzie,dlatego z jednej strony wspolczuje,dieta bez glutenu plus mdlosci ciazowe grrr ale czego sie nie robi dla dzidzi[emoji5]
@nafoczka badalam 18 dnia cyklu i wynik byl 0.2 norma przypadala mi na okres menopauzy ale co ciekawe ja wtedy zaszlam i bylam na monitoringu owu potwierdzona[emoji15]chyba jestem kosmitka[emoji86]hihi za to estradiol mialam wtedy duzo ponad norme [emoji15] nie wiem moze dlatego ciaza sie nie udala,pytalam lekarza powiedzial,ze raczej nie bo od poczatku bylam na lutce i potem na dupku.
Ja Wam powiem ,ze w ogole zaczelam zastanawiac sie nad sensem przyjmowania dupka ,lekarz ten na nfz powiedzial mi ,ze w zasadzie on pomaga tylko przy niewydolnosci cialka zoltego i nie jest potwierdzone,aby pomagal na cos innego.
I zastanawiam sie czy brac,w obu ciazach bralam,w pierwszej bo mialam torbiel na jajniku,a w drugiej ze wzgledu na plamienia no i wynik progesteronu z krwi.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja gin stwierdziła że skoro nie mam plamien, beta ładnie rośnie i nic się nie dzieje to ona nie widzi podstaw mu temu żeby paść mnie dodatkowymi lekami..... Oczywiście mówiła ze gdyby coś się działo będziemy sytuacje oceniać i weryfikować na bieżąco.... Po miesiącu zwiększyła mi fraxiparyne z 0,4 na 0,6@agatush a sprawdzalas poziom progesteronu? Z jakiego powodu lekarz nie kazal brac? Z reguly jest tak ,ze dupkiem lecza wszystko.
A wiesz mi chodzi tylko o to (moze to dziwnie zabrzmi) ,ze moze gdybym sztucznie nie podtrzymywala ciazy to skonczyla by sie szybciej.
Sama nie wiem...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom