• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Beatko, strach ma wielkie oczy. Nie wiem który to tydzień u Ciebie, ale wiesz sama ,że u każdej z nas jest inaczej. Nie ma reguły. Koniecznie napisz jak tylko wrócisz.
Wg om 5tc i 5 dni a wg owulacji 3 t i 1dzien. Pęcherzyk ciążowy miał 4 mm ale ginka powiedziała, że dobrą ma wielkość.

Carri, dzieciątko ma już prawie 16 lat i wdaje się ze mną w dyskusje dlaczego to nie pozwalam jej ubrać adidasów jak pada śnieg. Ma to swój urok, ale jak pomyślę,że czeka Mnie "powtórka z rozrywki" to Mnie to odrobinkę przeraża. Choć.. liczę,że będzie podobna do Oli, to "złote dziecko", nie zapeszając.
:-D:-D Na pewno Ci pomoże przy maleństwie.

Dziewczyny nie wiem co ja bym bez Was zrobiła. Pewnie bym siedziała w kącie i ryczała:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Iza30 trzymamy oczywiście kciuki za drugiego marca!! Oby ukazały sie Twoim oczom dwie wspaniałe kreski na teście ciążowym!

czterdziecha - jak moje poprzedniczki już napisały jak dla mnie - porobić podstawowe badania by przygotować się do ciąży, znaleźć dobrego ginka i jak nie ma przeciwskazań to próbować i próbować ile się da .. by wkońcu się udało. Znam również kilka dziewczyn co urodziły zdrowe!!! dzieciaczki po 40-stce!
Życzę szczęścia!

silvii28 mam nadzieję że jutro również i u Was wszystko będzie OK. Że serducho będzie bić jak oszalałe i że będziesz najszczesliwsza pisząc nam o Tym zdarzeniu!!

Omelka czekamy na wieści od Ciebie.. ehh fajnie tyle zafasolkowanych!Niech będzie tak dalej!

Sylwia kochana cieszę się że wszystko u Was wraca do normy. Że wymioty już Cię nie męczą. I że wracasz do świata chodzących ;-)

Pati (niusi) kochana super że doleciałaś zdrowo i szczęsliwie. Niech go tylko ciotka nie rozpieszcza bo później mama będzie miała problemy jak ciocia wyjedzie :-p Odpoczywaj! I wróc do nas!

Alicja1985 już niedługo przekonamy się na własne oczy że suknia będzie piękna,makijaż też i fryz.. a Ty będziesz wyglądać zjawiskowo!
A z tymi objawami ciekawa sprawa :szok::tak: Czekamy na rozwój wydarzeń.

Alutka kochana GRATULUJĘ AWANSU!!:rofl2::-D;-):-) No nic, trza to oblać jak nic! Nie ujdzie Ci to na sucho...:-p co poniektóre szcześciary będą raczyć się piccollo.. ale ja się tym nie zaspokoję :zawstydzona/y:;-)
A staranka... 2-3 miechy w tą.. czy w tą.. !! Super że nasionką męża wyszły Ok. Leukocyty chyba są w moczu? Może inaczej jest jak się używa tej prezerwatywy. Nie wiem jeśli jest ich dużo może swiadczyć o stanie zapalnym i wystarczy jakiś antyb. dla meża. Ale najlepiej poradzić się lekarza.

Mała Agulka i jak przyszła @?????? Ależ mnie ciekawi co u Ciebie!! Proszę jeśli podczytujesz koniecznie daj znać co i jak!

Carri wielkie dzięki za pamieć o mnie i za tak ciepłe przywitanie :tak: U nas dzisiaj cały dzień pada śnieg z deszczem .. jak ja nie lubię takiej pogody :no:;-) chcę wiosnę.. ale już bliżej do niej jak dalej :sorry2: Jak zdrówko? Lepiej już? Mam nadzieję że nic się nie wykluło..:dry:
Królik i szczur.. niezły zwierzyniec :tak:

magdalenka i jak wyszedł torcik??? Nie podzielisz się z nami?Taki bunt to jest super :zawstydzona/y:;-):tak: ja Go mam na co dzień :szok::-D

Witaj Carri :-)

Andzi postaram się w miarę normalnie być. Spodnie - piękny prezent.. można by rzec. I jak ogromnie sentymentalny.
Olcia będzie tak dumna z siostrzyczki że hej ;-)

Beatko to faktycznie wszystko jest dobrze!! Pęcherzyk OK.. niech tylko krwawień czy brudzen nie będzie (może to było od zagnieźdźenia się zarodka?)
I niech choróbsko odejdzie.

Swoją drogą zastanawiam się co u Wróbelka. Mówiła ze będzie późno.. ale niech już napisze co i jak!!

Gabi Tobie już naprawdę niedużo zostało... teraz to już "prawie" z górki :tak:

Allaa pisz do nas częściej kochana!

Anesto a Ty gdzie przepadłaś???

Madziu(modroklejko) mówisz ze problem był z dostaniem się? Ehhh jak dobry lekarz trudno dostępny.. jak średni to znów wolny .. i jak to wszystko przetrwać :baffled::sorry2:

malutka80 zapewne powrót do pracy wyjdzie Ci na dobrze. Tak jak pisałas czas szybciej zleci i ani się obejrzysz a będziesz miec zielone światelko i zaczniecie znów starać się o dzidzię!

Koti81 napewno w pracy będą albo milczeć albo pocieszać bo tak wypada. Nie jedna z nas bała się powrotu do pracy. Ale uwierz mi ze dasz sobie rade. Będziemy Cię wspierać dzielnie a jak tyle kciuków będzie zaciśniętych to napewno wszystko poukłada się po Twojej myśli!

Agatko betka śliczna :tak::-D Buziam Cię bardzoooo mocno i fasoleczkę..

Dobra zmykam kochaniutkie. Siostra uspała małą.. posiedzimy sobie troszkę. Jak jutro nie pojadę do pracy.. to odezwę się rano!!

Buziale i póki co kolorowych senków Wam życzę!!!!]

Jezyk :-D:rofl2::-)

Edytko więc bardzo proszę.....:-):-):-D:-D......
Ano...ja czuję się jak dzdzownica na haczyku....hihi...dopadło mnie choróbstwo i ni cholerki nie chce odpuścic....juz było dobrze....i masz babo...a co .....
Ogólnie sytuacja u mnie nie zbyt ciekawa...więc więcej smutków i stresów niż to warte...ale taki juz mój los....no dobra nie będe smęcic....:zawstydzona/y:.......:-D
No to pa Edytko....
I ja musze zaraz uciekać bo trza dziecię do łóżka szykować.....

Ostatnia edycja:
reklama
Buziale i póki co kolorowych senków Wam życzę!!!!]
Buziaczki :tak::tak:

Ano...ja czuję się jak dzdzownica na haczyku....hihi...dopadło mnie choróbstwo i ni cholerki nie chce odpuścic....juz było dobrze....i masz babo...a co .....
Ogólnie sytuacja u mnie nie zbyt ciekawa...więc więcej smutków i stresów niż to warte...ale taki juz mój los....no dobra nie będe smęcic....:zawstydzona/y:.......:-D
No to pa Edytko....
I ja musze zaraz uciekać bo trza dziecię do łóżka szykować.....
Jeszcze Cię trzyma ta choroba?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry