reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża w liceum

reklama
No dobra macie :-)

15 tydzien i 3 dni
9c4e848dd3.jpg

a to dzis rano:-p
15 tydzien i 4 dzien
97dfad61e0.jpg

Ostatnia edycja:
Siemanko;-)
Większość dnia spędziłam dzisiaj z M w mieście.Załatwiliśmy urzędowe sprawy i udało mi się wyciągnąć Marcina na małą przechadzkę po sklepach.Bardzo dzielnie i cierpiwie to zniósł :-p I udało mi się spoełnić moją zachcianke z wczorajszego wieczora.Poszliśmy na najlepsze hot-dogi w Gdyni :biggrin2: Przynajmniej kiedyś takie były...dziś już mi tak nie smakowało jak kiedyś:sorry2:

Dostałam jakąś książke z poradami dla przyszłych mam i tatusiów pt "W oczekiwaniu na dziecko".Ciekawe co mądrego z niej wyczytam :-p

Super brzusio Ewelina!! :-D :-D

Fajowy brzuszek już widać Ci tam Maluszka :) . Oj nie pamiętam kiedy mój był taki mały :-):-):-).
My dziś zabieramy się za robienie kotletów jajecznych :-)

nooo trzeba coś z tym zrobić;-)
My dziś z M zrobiliśmy mniamniuśne kotlety jajeczne normalnie pyycha :-):-).
A tak to cały dzień obijanie się :-):-)
Mały dziś miał taką okropną czkawkę że szok:-). Brzuch mi skakał jak galaretka :-D:-D
A co U Was Mamuśki? :tak:
Jak po szkołach , jak dzidzie?:tak:

Po szkołach,dobre sobie :-) Niektórzy mają ferie haha :D:D:D

Byłam dzisiaj w tesco i kupiłam sobie lecha free :-p

Spadam za chwilkę,do Gdańska jadę na próbę zespołu ;-)
Buźka!

reklama
ewelinka jaki slodki brzusio...:p
kurde i co tyle sie naczekalam zeby sobei tam...:p i jak przyszlo co do czego to ja zdygalam ze moze to ejszce za wczesnie...;p a pozatym musilam sobie dziisj isc zroibic HBS a jakbym musila pojechac po tym na porodowke to co by bylo wtedy... a pozatym wyczytlalm wczroaj ze takie przyspieszanie porodu jest nei za dobre bo potem pord moze potrwac duzo dluzej a ja berdzo chem rodzic naturalnei ale max 5 h a nie wiecej wiec bede czekac az sie samo zacznie niedlugo i tak bedize musial wyskoczyc:p
a tak swoja droga to cos dzisiaj sie malo rusza ....

Do góry