Asieńka.
Młoda Lipcóweczka :)
Ja pierdziele...co za kraj!Jak można do szpitala się rejestrować?!Mam czekać do poniedziałku żeby przyjechać tam w godz 9-13 z nadzieją,że będzie dla mnie miejsce i mnie łaskawie przyjmą...

Nie rozumiem...Zawsze sądziłam,że szpital to miejsce,do którego mogę przyjechać o każdej oprze dnia i nocy i powinni mnie przyjąć i nie ma mowy o czymś takim żeby mi nie chcieli pomóc i kazali czekać aż im się zachce zainteresować stanem zdowia pacjenta!!
Nie wiedzą co dziecku jest i co gdyby to było coś tak bardzo poważnego? Co jeśli życie dziecka byłoby zagrożone i liczyły sie teraz każde godziny?!
Co za idiotyzm!!!!

Nie rozumiem...Zawsze sądziłam,że szpital to miejsce,do którego mogę przyjechać o każdej oprze dnia i nocy i powinni mnie przyjąć i nie ma mowy o czymś takim żeby mi nie chcieli pomóc i kazali czekać aż im się zachce zainteresować stanem zdowia pacjenta!!
Nie wiedzą co dziecku jest i co gdyby to było coś tak bardzo poważnego? Co jeśli życie dziecka byłoby zagrożone i liczyły sie teraz każde godziny?!
Co za idiotyzm!!!!
***** przeciez to nejest jakis twoj wymysl czy cos.....jajku to jzu po tym ze twoj ginekolodg nie rozpoznal tego wczesniej tylko zobaczyl po tym jak inny lekarz to zdiagnowzowal widac ze sluzba zdrowia jest....