reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

natkusia spoznione wszystkeigo najlepszego!!!

agamemnon, Kinia milo tu u was, ale troche jestem nie w temacie :-p bede do was zagladac od czasu do czasu, a mam nadzieje ze niedlugo sie uda znow byc ciezarowka i dolaczyc w 100%.

benfica no mam nadzieje ze uda mi sie wczesniej zajsc, ale jak nie to chetnie przejme czerwcowy brzuszek. przeciez to tak niedlugo! w szoku jestem, a niedawno cieszylysmy sie z Twoich II!

reklama
Susel - super, że jesteś! Musisz zrobić tak jak Iwo: uprzeć się na jakiegoś bociana, który zaraz straci pracę. Jak tylko będzie wolny musisz złapać go za nogi i pod łóżko go! Zajdziesz w ciążę od razu :-D

Iwo - karmisz tego bociana w ogóle? ;-)

Benfica - dasz radę!
Ja jestem na zwolnieniu od 2 miesięcy i chwilowo przestałam fiksować, bo żyję ślubem i już ostatecznym wykańczaniem mieszkania. Ale czuję się jak w klatce, totalnie wyobcowana. Brakuje mi kontaktu z ludźmi, jaki miałam w pracy. Mam 4 koleżanki, które mnie odwiedzają. Normalnie kicha.

Natkusia - Wszystkiego, co najcudowniejsze w życiu :*

Agamemnon - super, że wyniki ok!

Julia - jedzcie! Po studiach miałam jechać do Danii. Nawet 2 miesiące uczyłam się duńskiego i nawet mi się spodobał. Tam to się inaczej zarabia..

Agniecha - kciuki za wizytę!

Ja miałam w poniedziałek wizytę. Jeszcze przed badaniem wywiązała się rozmowa na temat testu PAPPA. Powiedziałam, że nie zrobię i koniec. CRL wyszła 60,5 mm, a przezierność 1,9. Maleństwo ma cudowne długie rączki. Jestem przeszczęśliwa :-)

Mam pytanko: czy bardzo się plami po cytologii w ciąży? Długo?

Załączniki

• 1395818056829.jpg
    1395818056829.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 45
Natkusia - spóźnione życzenia urodzinowe!

Cyntia - ja w ogóle nie plamilam po cytologii :(bociana karmie a jakże. Co tydzień robimy fotki brzucha i widać jak rośnie :)

Suselku - to ja się tak zaczailam na bociana Asicki:) Musiałam odpocząć psychicznie i czekałam tutaj z dziewczynami.
Madzia niedługo zwalnia swojego więc nie uciekaj!

Madzia - fajny wózek. Powiedz jeszcze raz nazwę.

My wczoraj powiedzieliśmy młodej. Miała łzy w oczach bo ona nie chce rodzeństwa :( w końcu powiedział że boi się że nie będę miała dla niej czasu :( także z Emkiem trzeba się będzie gimnastykowac by tego tak nie odczuwała. Obecnie oswaja się z tą myślą.

Cyntia ja miałam na ostatniej wizycie Cytologid i pierwszy raz po tym badaniu plamiłam w środę wieczorem od wizyty do piątku rano :@ trochę się martwiłam ale doktorka mnie uspokoiła że to nie ma wpływu na dzidziusia poprostu szyjka jest teraz krucha i to się zdarza

hej :)

Nadia śpi wiec naskrobię.

Natkusia spóźnione ale szczere zyczenia urodzinowe. Wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim szczesliwego rozwiązania, uśmiechu na twrzy każdego dnia i samych radosnych chwil :)

Susel witaj wsórd nas :) fajnie, że wróciłas, mam nadzieje ze się rozgocisz i zostaniesz na dłuzej :)

madziulek, bardzo ładny wózeczek :)

Ja czytałam, ze w ciąży z drugim bobasem często nachodzą myśli, czy starczy miłości na drugie, pieniędzy itd U mnie póki co nie pojawiły się takie myśli, strasznie sie ciesze i juz sie nie moge doczekać jak jego usciskam. Jeszcze troszkę :)

Jak Nadia wstanie musze isc do męża pracy zaniesc mu telefon , bo sierota zapomniała zabrać, a on ma prywatny i słuzbowy 2 w 1.
Dzis ladna pogoda aż człowiekowi milo na serce :)
milego dnia

Cześć laseczki :-) jestem i ja :-) ale naskrobałyście przez te kilka dni co mnie nie było :szok:

susel jak miło, że do nas zajrzałaś :-) ostatnio myślałam o Tobie i często spoglądam w Twój wykres żeby nie przegapić dobrych wieści :tak: mam nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej :tak:. Napisz co u Ciebie słychać? Jesteś w Pl czy wyjechałaś? Miałaś mnie zabrać :-D

natkusia spóźnione życzonka urodzinowe :tak:

cyntia mi robiła moja gin cytologię w 8tygodniu ciąży i też plamiłam do samego wieczora, nie było tego dużo, ale do następnego dnia żyłam w stresie żeby mocniej nie zaczęło lecieć. Na szczęście na drugi dzień ani śladu po plamieniach :tak:

wiki no mój mąż to notorycznie zapomina telefonu i śniadań do pracy, a ja zaś noszę go przy sobie i jak ktoś dzwoni to muszę odbierać i mówić, że Jaruś telefonu zapomniał, czasami to się nawet ubawię bo koledzy mojego J nie wiedzą od czego zacząć bo słyszą damski głos :-D taka gapa z tego mojego męża, kiedyś głowy zapomni zabrać ze sobą :-D

dziewczyny, a powiedzcie mi czy w ciąży można jeździć na rowerze? Ja w sumie ostatnio trochę jeździłam bo mnie młody wyciągnął, ale szczerze powiem, że ledwo ledwo jechałam :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry