reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Emalie Gratuluję synka :*

Madziulka
ja w końcu kupiłam Emjot Hi Treec i też super, leciutki, zwrotny bynajmniej tyle co sprawdzony w sklepie, ale póki co mega zadowolona jestem.

Agamemnon, Madziulek
przetrwacie to jakoś kochane ;*

Dawno nie widziałam Malusiu. Aż dziwne, bo raczej codziennie zagląda. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Ciebie kochana?

Ja oczywiście odprawiam kuchenne rewolucje ;) Zupka się gotuje - pomidorowa, i ziemniaki się gotują na leniwe kluchy ;) Dzisiaj na słodko będzie drugie danie, bo Nadia w przedszkolu się zajada ponoć :)

Kinia, jestem, jestem, ale jakoś nie chce mi się za bardzo pisać. @ nie mam i się denerwuje.. robiłam wczoraj test I kreska, ale jak do niedzieli nie przyjdzie (mam nadzieje, że jednak będzie), to lecę na betę. Ostatnio cieszyłam się ze świąt, ale jakoś ich nie widzę. M miał mieć do świąt wszystkie soboty wolne, a okazało się, że tą sobotę ma wolną, ale od przyszłego tygodnia robi 6 dni w tygodniu ;/ Weź zrób zakupy na święta i jedzenie ;/ Owszem lubię gotować, ale sama przy dziewczynkach będzie mi ciężko :( Ponoć w Wielką Sobotę M ma iść tylko na nockę, ale co z tego jak w jedne dzień wszystkiego nie zrobię ;/ Dziękuję, że o mnie pamiętasz :*

Grzaneczko :*

Witam dziewczyny

Wpadłam zobaczyć, co tam u Was.

Emalia bardzo się cieszę, że wszystko u CIebie dobrze, no i gratuluję chłopca.

Iwo oby temperatura nie skoczyła.

Malusiolka cięzko tak się żyje samemu z dzieciakami. Mój maż jezdzi ze mną do pracy i wraca tez, więc już od 16:15 jestesmy razem. Pamiętam, że jak go nie było bo wyjechał na delegację to ciężko było wszystko ogarnąć. A są jakieś szanse, że to w przyszłości się zmieni, tzn. ze bedzie częściej w domu z Wami ?

Gochson, ma się niby poprawić. M miał dostać teraz aneks do umowy z podwyżką, a jakoś jeszcze nic nie podpisał. Niby to jest już u kierownika, ale kierownik nie ma czasu. Musi do końca miesiąca podpisać, aby w kwietniu już była wypłata z podwyżką. Cały czas jesteśmy za wyjazdem. Jeżeli wyjdziemy będziemy mogli częściej ze sobą spędzać czas :)

Maluś kochana pewnie, że pamiętam o Tobie :* Przechlapane skoro będziesz sama ;/ Masz rację ja przy jednym dziecku póki co nie wyrabiam czasami jak muszę wszystko przygotować, a co dopiero przy dwójce i to też nie śa duże dzieci, które zajmą się sobą i już. Nie wiem co Ci doradzić w tej kwestii - może jak robisz coś co można zamrozić to porób jak dziewczynki śpią, albo w niedzielę jak masz męża?

Moje drogie, ja remont przeżyję, ale boję się, że nie zdążymy, a został tylko miesiąc...
Dostałam wynik cytologii i jest nieprawidlowy, liczne komorki zapalne, ale brak zmian nablonkowych i raka, pewnie to przez tego mojego hpv wrrr, za tydzien mam wizyte to sie wszystkiego dowiem..
Miłego dnia, lece posprzątać i poukładać w szafie, dopóki mam chęci :P

witajcie

Kinia wczorajszy spacer był udany, ciepło i przyjemnie, dziękuję że pytasz :)

Madziulek ojj to niedobrze, że cytologia wyszla tak kiepska, ale najważniejsze że nie ma zmian rakowych.

Emalia gratuluję synka :)

Ja dziś czułam się bardzo dobrze. Pozałatwiałam sprawy związane z przeprowadzką i jutro mam czas na spotkanie z koleżankami ( żeby nie było za dobrze rownież z moją Nadusią :) ) a w sobotę wielkie pakowanie i w niedzielę przeprowadzka. Ale jestem podekscytowana zmianą mieszkania :)

miłego wieczoru

Witam wieczorowo :happy2:

emalia
gratuluję synka :-D chłopaczki są super :cool2:

iwo i jak córcia? Był telefon ze szkoły czy ok?

madziulek który masz stopień cyto? Zapalenie też bardzo wpływa na wynik, więc jeśli nie ma komórek nabłonkowych i nowotworowych, to po prostu trzeba wyleczyć zapalenie :* Niektóre kobiety mają II-gi st. i taka ich uroda... ja teraz czuję, że mi się znów przyplątało coś tam na dole, to będzie już chyba 3 raz w tej ciąży... :dry:

wiikki zazdroszczę przeprowadzki :cool2: mam nadzieję, że nas też to niedługo czeka :cool2:

Ja mam teraz znów mało czasu, bo szukanie mieszkania pochłania całą moją energię - oczywiście na przemian z Gabrysiem :sorry2: przez to naprawdę jakoś mi ta ciąża leci, ze ho ho... mam nadzieję, że jak pójdę w końcu na L4, to czas trochę przystopuje i nie będzie mi tak przepływał przez palce :sorry2: za 1,5tyg mam usg :cool2:

reklama
Benfica wlaśnie II stopień, za tydzień mam wizyte to zobaczymy co mi gin powie.. W ciazy to co chwile coś mam, od dziś zaczelam brac Urosept bo mi zostal listek a nie zaszkodzi.. Mam nadzieje ze jak urodze, to w koncu bede miala spokoj, chociaz czeka mnie wyleczenie wirusa, ale damy rade :)
Dobranoc Kochane :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry