reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
nawet nie wiecie kochane jak mi sie milo zrobilo czytajac wasze posty i ze mnie jeszcze pamietacie. kolejny plus potencjalnej ciazy to bycie czescia Ciazy ze Staraczek w tym zacnym gronie :-D czuje presje, musze szybko zajsc! :-D

Cyntia
piekne malenstwo!
Cyntia, iwo widze ze nastepna jest madziulek na 29.04. a szczerze to mi wychodzi ze jakos kolo tego terminu bedzie @ czyli testowanie ;-)

wikki no ja mam wielka nadzieje ze bedzie mi dane sie znow tutaj rozgoscic ;-)

ewka moja! wlasnie wrocilam ze Stanow i jednoczesnie do staran. w Twoim stanie to pewnie niewskazane podrozowac ;-) spokojnie, nie musisz pilnowac wykresu. dam znac jak sie zazieleni :tak:

emalia w takim razie ponowne gratulacje!!

madziulek ale Ty juz daleko! oby z tej cytologi nie bylo nic powaznego.

Wiecie, to jednak prawda, ze w ciąży to na mózg coś siada (bez urazy nikogo!) :-p
Śniło mi się dzisiaj, ze miałam romans z Lewandowskim, seks był dziki niczym dorzecze Amazonki, a po wszystkim odwiedziła nas Magda Gesller i zrobiła po herbatce :-D:-D:-D Matko skąd taki sen?? Do Lewego nigdy nie "wzdychałam" ani nic, a tu popatrzcie się hahah no normalnie jak się przebudziłam to mnie dziki śmiech ogarnął :-D:-D

No ale żeby pięknie nie było to piękny humor zburzył mi dzisiaj syn który wstał o 5, przylazł do mnie i zamiast spać to się kręcił wiercił i tym sposobem oberwało mu sie dzisiaj (słownie). Bo i on sam chyba lewą nogą wstał i pyskówki też mu się włączyły.
Teraz wyrzuty sumienia mnie gryzą :-(Czasami gęba powinna sama mi się zamknąć zanim wypowiem choć jedno niepotrzebne słowo........

Susel, Asicki bocian dał dużo szczęścia :D I teraz Iwo w ciąży. Kolej na Ciebie.

Madziulka, &&&&&& aby było wszystko w porządku :* Urodzisz, to ślij bociana :D

Wczoraj mówili na pogodzie, że ma być 15 stopni i słonecznie, a tu co jest? Zimno i mgliście :szok: Miałam zaplanowane pranie i wywieszenie je na balkon :P

Jak się dziewczynki dzisiaj czujecie?:*

Iwo, malutka w domku?

Agamemnon, ale sen miałaś :-D Kochana, dobrze że Lewandowski, a nie jakiś pasztet :D A jak przeczytałam, że Gessler Wam herbatkę zrobiła, to myślałam, że się posiusiam ze śmiechu :rofl2: Kochana, Ty chyba oglądałaś przed sen Kuchenne rewolucje:laugh2: Co do Twojego dziecka, to moja młodsza przed 5-tą wstała i zamiast spać to śmiała. A jak zobaczyła tatusia, że jeszcze śpi, to zaczęła piszczeć i skakać po nim :D Z nudów poleciała do starszej i też ją obudziła, ale po 6-tej "Oi, Oi wsan" :P No i Oliwka wstała.

hej kochane,

Ja dzis miałam średnio przyjemny poranek. O 5.00 obudziło mnie silne kłucie w szyjce, czy gdzies w tych okolicach. Ból był na tyle nie do zniesienia, że nie mogłam się ruszyć, wzięłam prysznic i pomału przechodziło ale dostałam lekkiego krwiomoczu. Zastanawiałam się czy jechać na Ip ale jednak zostałam w domu. Podobnie miałam w ciąży z Nadią, problemy z nerkami do konca ciąży. Teraz jest lepiej, mam nadzieje, że gorzej nie będzie, bo mąż w pracy a ja sama z Nadią.
Na dodatek przeprowadzka nam się przeniosla na poniedziałek, co trochę pokrzyżowało plany, bo mąż musi brać urlop. A za oknem pogoda też ponura :/
Ale koniec smęcenia miłego dnia babolki :)

hej dziewczynki
Młoda w szkole, zaczynam wierzyć ze pomału wychodzimy z dołka chorobowego. Jeszcze tylo ja się muszę doleczyć.

Madziulek- IIgrupa to nic strasznego, ja po ciązy tylko taką mam. NIe wiem czy bedą ja leczyć czy poczekają na poród.

Benfica, Wikki - pokażecie na zamkniętym fotki nowych chałupek, nic tak nie cieszy jak przeprowadzka :tak::tak:

Wikki - z nerkami nie ma żartów, kup w aptece sok z żurawiny!!!

Agamemnon
- zajefajne sny :-) trzeba się było po tym na meża rzucić a nie pyskowac z młodym ;-)

Przyszłam trochę do Was aby odsapnac od tematów na staraczkach..
To ja dziewczyny też się zaczaję na jakiegoś bociana, która ma termin za 2 miesiące ?

wiikki nie przemęczaj się za bardzo przy tej przeprowadzce. Uważaj na siebie.

Madziulek ja w ciąży też miałam drugą grupę, a rok temu jak robiłam to juz jest pierwsza.

Agamemnon ach te hormony, trochę tęsknię za tym stanem.

ja tez chcialabym jakiegos bociana :rofl2: moge poczekac ile trzeba :D
Na staraczkach sie kwazimodo porobilo wiec jesli sie nie obrazicie to posiedze sobie grzecznie w Wami ?

Wikk
i - kurcze trzymam kciuki zeby sie nie powtórzyło !! ale super nowe mieszkanko :D ja tez mialam taka radoche jak wynajelismy nowe mieszkanie :D wybor mebli, jakies *******ki do domu :D a P. sie najbardziej cieszyl ze skladania mebli :D

Madzia
- mam nadzieje ze to nic powaznego .. trzymam kciuki !!

Benfica - jestes super babka !! masz w sobie tyle energii nawet w ciazy ze na prawde Cie podziwiam :) w Twoim slowniku nie ma chyba słow 'nic nie robie' :D

reklama
Wątpliwości, Gochson - fajna tu odskocznia :tak::tak::tak:

Maluś - niby co jakiś czas 37,5-37,7 łapie ale ta temp spada nawet bez proszków więc wiesz jakie mamy dylematy:confused: za 2 tyg bedą jeszcze jakieś wynki tych chorób autoimmunologicznych co niby te stawy pomoga zdiagnozować
Chyba jednak zapiszę ja do tego reumatogola :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry