mycha05
Cudzie trwaj!
Hejka.
watpliwosci, gochson, susel Pewnie, ze mozecie siedziec u nas na wątku, z resztą pewnie zaraz to będzie i wasz wątek.
Moge przekazać bociana w dobre rece maju/czerwcu;-) 3mam za Was kciuki!
MamaTomeczka To zamawiam miód
Też tak mam, że jednego dnia mam full energi a drugiego nic totalnie.
Maluś Święta na pewno beda udane, zobaczysz! Najwazniejsze ze spedzicie je razem i bedziecie mieli wiecej. zasu dla siebie!
Mój małż własnie pojechal kupic przyczepke do jakiegos goscia. Mielismy wypozyczyc, ale sie nie opłaca, lepiej dołożyć i mieć na stanie, zawsze sie przyda, bo często coś zwozimy z PL. Teraz przed wielkanoca mąż ma przywiezc wozek, naroznik i stolik takze przyczepka się akurat przyda. Wózek już czeka w w PL.
Zostało nam tylko kupić łozeczko, materaz i pare drobnych rzeczy.;-)
Udanego weekendu.:-)
watpliwosci, gochson, susel Pewnie, ze mozecie siedziec u nas na wątku, z resztą pewnie zaraz to będzie i wasz wątek.
Moge przekazać bociana w dobre rece maju/czerwcu;-) 3mam za Was kciuki!
MamaTomeczka To zamawiam miód
Też tak mam, że jednego dnia mam full energi a drugiego nic totalnie. Maluś Święta na pewno beda udane, zobaczysz! Najwazniejsze ze spedzicie je razem i bedziecie mieli wiecej. zasu dla siebie!

Mój małż własnie pojechal kupic przyczepke do jakiegos goscia. Mielismy wypozyczyc, ale sie nie opłaca, lepiej dołożyć i mieć na stanie, zawsze sie przyda, bo często coś zwozimy z PL. Teraz przed wielkanoca mąż ma przywiezc wozek, naroznik i stolik takze przyczepka się akurat przyda. Wózek już czeka w w PL.
Zostało nam tylko kupić łozeczko, materaz i pare drobnych rzeczy.;-)Udanego weekendu.:-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
szkoda kasy
robimy fotki co tydzień, jak zgram na kompa to wrzuce na wątek zdjęciowy
Brzuszysko już mi też widać ale jeszcze się dopinam choć czuję dyskomfort. Juz zaczynam się wkurzać bo mi się kg również rozkładają na tyłu i udach więc fajnie, można sobie kupić leginsy i w nich popylać ale musze wtedy jakieś dłuższe i nie opięte bluzki bo wyglądam okropnie :-(Powtarza się historia z rozrywki.