reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
MamaTomeczka dziękuję mam nadzieję, że się wyjaśni, bo tam taki bałagan u nas, że strach się bać. Boje się, że coś ze zwolnieniem nie tak, bo ja pocztą wysyłam i może coś nie doszło? Ja też większość rzeczy mam tylko muszę dla małej pampersy i dla siebie parę rzeczy. W pon idzie na dzień próbny do tej jednej a z drugiej do wtorku mają dzwonić.

Cyntia gratuluję :-*

Iwo ja też mam taką nadzieję.

Goska też właśnie się nad tym zastanawiam.

Malusiu dziękuję :-*

Nadia pobudke zrobiła o 6:46 czasami zastanawiam się czy przed porodem zdążę wyspać? Może dopiero w szpitalu jak urodze :-P

Hej

Cyntia na poczatlu moje gratulacje kochana;)
Dokladnie to byl twoj dzien kochana!
Widzisz ja jak mowilam przysiege to tez zle powiedzialam,podobno rekoma wzdryglam i sie zasmialam ja tego niepamietam bo stres byl a niestety pozniej reszte przysiegi pogubilam sie;)

Kinia napewno wyjasnisz te sytacje i bedzie ok! Trzymam kciuki za prace meza,no widzisz czasami nam sie wydaje ze juz wszystko bedzie dobrze a cos sie dzieje i niestety wszystko sie zmienia! Pamietaj najwazniejsze wasze zdrowie i dzieci, ja pieniadze mam a synka nieszlo nimi uratowac:(
Wiec glowa do gory to nalewno chwilowa sytuacja!!!

Malus kochana powiem ci ze ostatnio chyba masz kiepski nastroj bo posty sa smutne;(
Ciegle masz zmartwienia;/
Mam nadzieje ze szybko mina kochana;)

Goska corka twoja dorodna jak moja byla;)

Iwo daj znac po wizycie u genetyka;) a jak tam corka lekarze juz cos mowia?

Mamotomka ale zakupy zrobilas;) peenie najlepiej po malu kompletowac ;)

julia0903 -
dorodna to mało powiedziane ;-) ale takie geny u męża w rodzinie wszyscy wysocy i szczupli (mąż ma 2 metry) a dzieci takie grubiutkie, choć nie powiem jak mleko odciągałam czasem to jak postało to połowa to była śmietana no i do końca 5 miesiąca tylko cycek.
A uda córka miał jak ten co opony michelin reklamuje.

Kinia - weź jeszcze to 700 zł podziel przez dni L4 z kwietnia (to do kiedy było stare) i potem pomnóż przez 30 jak CI wyjdzie mniej więcej kwota jaka powinnaś dostać to się będzie zgadzało że L4 nie dodarło na czas

Gosia - moja na butli ważyła 8,5kg 6 m-cu i też niezły Michelin był, a teraz 27kg i gonic do jedzenia ją trzeba

Julka - w pon będziew część wyników, lekarze obawiają się ze do środy nie starczy im czasu na pełną diagnoze i jeszcze raz bedziemy musiały wrócić w połowie maja

Agamemnon - jak ty to robisz, wpdasz na chwilę a suwaczke od razu o tygodnie przeskakuje:szok::szok::szok:

Cynia- NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!
Jak nazwiecie synka?

Kinia kochana bardzo Ci współczuję tego co się u Ciebie teraz dzieje :-(

Cyntia
gratulacje i wiele dobrego na Nowej drodze Życia ;*

ja wczoraj od 14 do 21 byłam na 80 dziadka od męża :-D żarcia tyle, że szok :szok: ale się wybawiłam na parkiecie :-D wróciłam zmęczona, ale szczęśliwa :-)

mam nadzieje, że jutrzejszy dzień też przyniesie same dobre wiadomości :-)

Julia dziękuję, mam nadzieję, że naprawdę to wszystko się zmieni, bo naprawdę mam już dosyć tych wszystkich problemów, ciągle coś :( Bardzo mi nadal przykro z powodu Twojego synka, domyślam się jak cięzkie to dla Ciebie było i nadal jest, ale mam nadzieję, że doczekacie się drugiego wspaniałego zdrowego maleństwa, a Gabryś czuwa nad Wami i Amelką :*

Gośka okej zaraz to podzielę, tylko muszę się dokopać do tego na ile miałam L4 moje.

Mychunia dziękuję :* O no proszę to dziadek taki pełen energii, że nawet tańcze były? :D

mamaTomeczka taką mam nadzieję :) Ja z pampersami też nie pamiętam, ale to też zależy pewnie jakie duże nasze maleństwa się urodzą. Nadia miała 3400g , więc szybko na 2 przeszliśmy, a Majka ma się urodzić wcześniej o 2 tyg i jeszcze póki co jest mniejsza na usg niż Nadia w tym okresie była, więc zapewne 1 na dłużej nam starczą. Narazie zapasy chusteczek mam :) Co do pieluch to pewnie jakoś bliżej rozwiązania będę kupować. Teraz w rossmanie jest jakaś promocja, że 78 sztuk Pampers Premium Care kosztuje 44 zł.

Kinia powiem Ci, że krzepy to niejeden młody by mógł mu zazdrościć i tej mocnej głowy :-)

zapomniałam się pochwalić jaki mój mąż jest ostatnio romantyk codziennie wieczorem całuje mój brzuch, przytula się do niego i mówi: dobranoc fasolka
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
w weekend rano też tak robi
rofl.gif.pagespeed.ce.M9Dm87_s1_.gif

Ostatnia edycja:
Mychunia to tylko pozazdrościć. Ale czasami tak jest, że u niektórych wiek biegnie, ale samopoczucie i duch zostają w wieku młodzieńczym :)
Mój do brzucha mówi "przybij piątkę. Nóżka też MOŻESZ" i cieszy się jak Majka kopie jak szalona :-) Ahh te chłopy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kinia - fajnie że po tym pobycie w szpitalu zaczęliście się dogadywać. U mnie też non stop coś. Trzeba cieszyć się życiem.

Mama Tomeczka - ty taki niespokojny duszek jesteś :)
Ja z młodą korzystałam z Bella happy o teraz chyba też będę bo mnie nie zawiodły tzn. Utrzymywały wszystko z dala od ubranka :)

Mychunia - jak się czujesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry