reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Maluś no to po cichuteńku gratki :) czekam na wyniki bety :) benfica no ja piątek z podwójną siłą przytulałam kibelek, a też już pisałam, że mi mdłości przeszły(ale 2 dni zapomniałam wziąć tabletek i sądzę, że dlatego mdłości wróciły ;)). A co do tych mdłości to mam pewną teorię. Więc dopóki brałam kwas foliowy to żygawki codzienne, a mój J był kiedyś u swojej ulubionej i zaufanej lekarki i poleciła mu żebym zamiast kwasu foliowego brała PRENATAL na 1 trymestr i szczerze Wam powiem, że jakby ręką odjął, mdłości i wymioty minęły. Teraz gin kazała brać Prenatal Duo na 2 trymestr i też dobrze się czuję :) więc polecam bo testowałam :)

ewka to może spróbuję tego Prenatalu... ale jak mnie się zapomni o kwasie foliowym, to jakoś nie widzę różnicy :dry:

malus no to &&& za jutro :szok: jeśli okaże się, że fasolka, to będzie jeszcze większy psikus niż u mnie :-D a ten lekarz nie przyjąłby Cię tak bez zapisu, jakbyś powiedziała jaką masz sytuację? Zdarzają się jeszcze ludzie wśród lekarzy, a chyba zdają sobie sprawę, że ktoś może nagle wizyty potrzebować i powinni mieć jakieś dodatkowe miejscówki na czarną godzinę...

kinia nie strasz tymi wymiotami :szok:

MALUŚ ja bym na Twoim miejscu od razu poszła prywatnie do gina.. ostatnio też testy Ci wyszły, beta Ci wyszła a ciąży nie było.. Ja się boje, że twój organizm wariuje i niewiadomo czy wierzyć jutrzejszej becie :dry: mam nadzieje, że będzie dobrze!

WIKI MIKA &&&&&&&&&&&&&&&&!!

Ja od kilku dni nie mam objawów i czuje się rewelacyjnie :-D jedynie mnie senność i zaparcia męczą a tak to super ;-)
więc Wam trochę przesyłam dobrego samopoczucia ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^!!

Benfica, faktycznie byłby to psikus, ale szczerze napisze, że się ciąży boje. Moja teściowa 2 dni temu powiedziała mi tak.. "Nie dobrze, że masz takie długie cykle, szybko wpadniesz" ;/ Nikt nie wie, że się staramy. Ale jak się uda, to będzie wielka wojna w domu. Ja wiem, że to nasza sprawa, ale boje się kolejnej kłótni ;/ Przez to mam ostatnio nerwobóle i to mocne ;/

Natkusia, prywatnie mogę iść, ale w tym miesiącu nie dam rady, bo nie jestem wstanie dać za wizytę 250 zł. Lekarz wie jaka sytuacja u mnie jest, ale od tak nie przyjmie, bo już tyle pacjentek bez zapisu przyjął, że teraz jak przyjmie, to będzie mieć kłopoty. Mój M w poprzednim miesiącu był 10 dni na chorobowym i stracił przez to bardzo dużo kasy. Dlatego też idę jutro na betę i zobaczymy, ciąża czy nie. Jak nie, to wtedy będę martwić się.

Dziewczynki Kochane, współczuje Wam mdłości. Wiem co przeżywacie, bo tak miałam przez dwie ciąże <przytul>

Malusiu mam nadzieję, że to jednak fasolinka, trzymam kciuki za betę :*

Benefica mam nadzieję, że Ci to przejdzie szybko :(

Ewka Fajna informacja z tym Prenatalem, przyda się, bo ja szukam właśnie dobrych witamin.

reklama
Malusiolka Twoja teściowa jest po prostu "jedyna w swoim rodzaju"... :/
Natkusia Nawet nie mów... :( suselku Bardzo współczuję ;(
Kinia Mnie też przepisał te Prenatal, ale wypróbuję dopiero jak skończę Centrum Matherna.

Jestem po wizycie, ale idę do odpowiedniego wątku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry