reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

malus no fakt - co babę Twoje cykle obchodzą? I Wasze łóżkowe sprawy? Wrrrrrrrr...

natkusia słyszałam o suselku :(

No, czas wtorek rozpocząć :confused2: znów ciężko mi się wstawało, a do tego skrobanko auta było i to konkretne :confused2: zima, zima, zima ;-)

reklama
Cześć dziewczyny :-)
odkąd zaczęłam brać ten Prenatal mdłości ustąpiły oczywiście pojawiają się sporadycznie, ale to dla mnie duża ulga ponieważ mogłam i mogę normalnie funkcjonować. No i oczywiście zawiera kwas foliowy więc biorę tylko ten lek. Ma 1 wadę, tabletka jest duża, ale daję radę ją połknąć :-D

dziś mam 2 wizytę (bez usg) mam nadzieję, że usłyszę chociaż serduszko :tak: trzymajcie &&&

Ewka powodzenia na wizycie :D

Cześc dziewczyny. Dzisiaj od rana śniadanko już zajadamy z Nadią, bo się rozchorowała i w domu została. Mężu specjalnie przed pracą pobiegł do sklepu po rogaliki i serki dla nas :D Aż nie wiem co mu się stało, ale bardzo dobrze. Mdłości póki co tylko chwilowe, ale ponieważ od razu śniadanko miałyśmy to jest dobrze i humor w związku z tym dobry :D

Suselku bardzo, bardzo mi przykro, miałam nadzieję, że jednak inaczej się to zakończy. Trzymaj się kochana :*

Oooo? Co tutaj taka cisza? Ja też już po wizycie. Z jednej strony jestem zadowolona bo wyniki wyszły bardzo dobre, a z drugiej strony nie słyszałam serduszka bo p. doktor powiedziała, że to za wcześnie :/ zostawiłam to bez komentarza i tyle. W poniedziałek mam te prenatalne badanie więc nie tylko usłyszę, ale pewnie zobaczę dzidzie więc jestem pełna nadziei i już nie mogę się doczekać :)

Ewcia - nie martw się za tydzięń na pewno dzidziloka zoabczysz :tak:

Susełku - bardzo mi przykro, nie jestem sobie w stanie wyobraźic co przechodzisz :zawstydzona/y:

A gdzie Maluś z betą? myślałam ze może tu napisze :eek:

Ewka nie wydaje mi się, żeby było za wcześnie ;/

Gochson ja brałam z Nadią w ciąży to miałam dowcipnie to brałam dwa razy dwie tabletki, teraz biorę dupka, więc ciężko mi powiedzieć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry