reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

suselku bardzo ale to bardzo współczuję Ci tych przeżyć. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i do nas dołączysz :*
Malusiolka Wow! Jakie zaskoczenie zaraz rana! To kiedy na wizytę się wybierasz??

U mnie mdłości ciąg dalszy więc z jedzeniem nie idzie łatwo... Ostatnio zorientowałam się że mam identyczną wagę startową przy tej ciąży jak i przy poprzedniej ;) Ciekawe jaka będzie finałowa... :P

reklama
mikaaa, jak się uda to jednak jeszcze przed świętami chce iść, ale prywatnie. Koszt 250zł ;/ jeżeli będę oczywiście wstanie tyle zapłacić. Ale z drugiej strony może jeszcze nie być serduszka i wolałabym iść po nowym roku.

Witam

Niestety dzis przywitalam sie pierwszy raz z Panem K:(:(:( zrobilo mi sie slabo...ledwo doszlam do ubikacji:(

Suselku to zrozumiale ze musisz odpoczac od forum..ale mam nadzieje ze za jakis czas odezwiesz sie! trzymaj sie kochana:*

Malus a teraz co wizyta u gina? jesli tak to kiedy? czy kolejna beta? jaki plan dzialania masz?

A my w niedziele w koncu zakupilsmy corce nowe lozko:) bylismy w Ikei , nam sie strasznie podoba Amelce rowniez:) dzis przespala tam cala noc! ale pewnie dlatego ze bardzo pozno padla wczoraj...

Mikka to z jaka waga startujesz?:) ja rowniez zaczelam z taka jak z corka a juz 1,5 kg na plusie!;/ i do jakiej doszlas wagi z Zuzia? bo ja do 75 kg:(:( aczkolwiek wrocilam do formy niechcialabym znow miec +20kg;/

Julia, jeszcze nie myślałam o tym. Ale co do bety to raczej nie pójdę, bo nie lubię jak ktoś mi krew pobiera. Po prostu będę starać się jak najszybciej iść do lekarza. Tylko, że u mnie pokazało wczesną ciąże i nic może nie zauważyć.

Dziewczynki, edytowałam trochę listę i teraz jest bardziej czytelna. Dodałam również do listy "wizyta u lekarza" kiedy ma być. Tą propozycję podała mikaaa i spodobało mi się. Dzięki temu każda będzie wiedziała, kiedy kto ma wizytę :) A siebie dodam za jakiś czas, bo na prawdę nie mam zielonego pojęcia na kiedy mam termin.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Ja tez zaczynam z wagą podobną jak byłam z Nadią, nie wiem ile teraz waże bo nie mam wagi a wazenie bede miała dopiero 23.12 ale na razie chyba nie przytyłam, przynajmniej nie czuję.
Ide zaraz na spacerek z córą
miłego dnia kochane

SUSELKU Skarbie trzymaj się :* będziemy tu na Ciebie czekać!! :*

MALUSIOLKA strasznie drogi ten lekarz :szok: ja bym powtórzyła czy przyrasta ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana ;-)

EWKA co za lekarka :baffled: ja to mam szczęście.. mam lekarza na nfz ale chodzę do niego od 8 lat i jestem jedną z pierwszych jego pacjentek (jest stosunkowo młody). Na każdej wizycie ciążowej miałam badanie podwozia i USG, wszystko tłumaczy. Mam jego prywatny nr i mogę do niego dzwonić kiedy tylko chce. Lekarz z powołania.

Dziewczyny współczuje mdłości.. mnie na razie nie trzymają ale kto wie co będzie jutro?
Za to dzisiaj bardziej podbrzusze mnie boli :confused2:

Dzień dobry :)
Przygarniecie Abezelkę?

Fajnie widzieć w jednym miejscu tyle znajomych osób :) Poczytałam trochę, i tak tu domowo - staraczkowo :) aż miło posiedzieć :)
Suselku bardzo Ci współczuję
[*]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry