reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Dziewczynki, powiedźcie mi jedno. Jak mam liczyć tydzień ciąży? Pogubiłam się. Beta pokazywała wczesną ciąże, ale jak licząc od pierwszego dnia ostatniej @, to wychodzi około 7 tydzień :szok: Jeżeli tak jest, to muszę w przyszłym tygodniu lecieć do lekarza, bo inaczej nie załapie się na becikowe jeżeli pójdę dopiero 7.01. Becikowe przyda mi się.

Witam:)

Paulina no faktycznie brzuszek juz spory;p

MamoTomka
wejdz w Staraczki w ciazy 2013 a tam bedzie pare watkow:)

A u nas bez zmian mldosci mdlosci:( Amelia dzis nocowala u babci i bylam sama w domku jakos dziwnie tak;/ niestety wybrala babcie;p swieta coraz blizej a ja niemam sil na porzadki:(
Na odpowiednim watku wstawilam fote brzuszka i dzidziusia zaraz wstawie:)

malus faktycznie musisz szybciej dostac sie do lekarza:) a pote z opieki mozna sie starac jeszcze o drugie tysiaka...

julia, ja z opieki nie dostane, bo M trochę kasy zarabia i przekraczamy. Dobre chociaż te 1000zł + ubezpieczenie moje i M w PZU :) A kolejną wizytę masz w moją rocznice ślubu :)

Paulinko, podaj swoje dane na PW, to dopiszę Ciebie do listy :) https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-ciezarowek-ze-staraczek-2013-a-68928/

Powiedzcie mi to mam liczyć tydzień jako pierwszy dzień @, bo nie dostałam tej odpowiedzi. Tylko napisałyście, że faktycznie lepiej wybrać się szybciej do lekarza. Jeżeli lekarz będzie liczyć od @, to prawdopodobnie załapie się jeszcze na ostatni dzień lipca.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry