Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak mam, tak jak Kinia pisze, jak nie boli i nie ma ich często to jest to normalneDziewczyny, napina mi się brzuszek. Tak ze 2 razy dziennie. Nie czuję przy tym bólu, ale mnie to niepokoi. Biorę magnez. Szyjka na badaniu była ok.
Czy któraś z Was też tak ma? Może to normalne?

Ja wczoraj nie mogłam uchwycić żadnej koleżanki więc wybralismy się do moich rodziców na obiad i byliśmy tam prawie cały dzień. Jakoś nam niedziela minęła.
Chyba rzucę się w pokój syna i pomału zrobię porządki co już można wywalić, a co zostawić żeby przy przeprowadzce na góre było mniej. No zobaczymy 
Hej tekla! Czy Ty widzisz, ze u mnie jeszcze Twój szaman skacze? ;-)
Z tą wagą dziecka no to nigdy nie jest do końca jak być powinno. Mi chyba wychodziło, że synu ponad 4kg a urodził się 3810. Już masz wszystko gotowe czy nie?
tekla cześć zaglądaj do nas częściejjak samopoczucie? Dobrze, że z maleństwem wszystko ok. Jeszcze kilka tygodni
![]()
Przedstawiam Wam.....(prace nad imieniem trwają), mego drugiego synka :-):-):-)
Zobacz załącznik 623544
Cały i zdrowy, wszystko w jak najlepszym porządku! Jestem happy! :-):-):-)
dziewczyny czy któraś z Was się orientuje jak wygląda urlop tacierzyński? Ja jestem niestety bezrobotna i nic mi nie przysługuje :-(
Waży 1200 boże tak sie boje by jeszcze wytrzymać
Dziewczyny, napina mi się brzuszek. Tak ze 2 razy dziennie. Nie czuję przy tym bólu, ale mnie to niepokoi. Biorę magnez. Szyjka na badaniu była ok.
Czy któraś z Was też tak ma? Może to normalne?

trochę zmarnowana jestem i dziś po maleńku ogarniam domek bo nie mam sił, taka jakaś słaba jestem 

nie pamiętam żeby maj był tak brzydkim miesiącem jak w tym roku.