Ludzik
Fanka BB :)
witam po weekendzie
poleniliśmy się, popracowaliśmy i jakoś minęło, wczoraj panikowałam, że Zosia się mnie rusza, ale zdecydowanie potem poczytałam i się okazało, że w sumie dopiero po 28 tygodniu liczy się ruchy, a teraz rzeczywiście jeszcze ułożyć się może tak, że nie czuję mocnych kopnięć i te ruchy mogą być lżejsze lub niewyczuwalne jak jest się np. w ruchu (żeby nie było generalnie potem wieczorem już czułam, że się rusza)
Dziewczyny w szpitalu zaciskam kciuki za Was i wasze Maluchy, pamiętajcie każdy dzień tak naprawdę to dużo dla Waszego malucha w rozwoju i przede wszystkim Wy bądźcie dobrej myśli
Iwo super, że mimo zamieszania szpitalnego wszystko się udało
A w ogóle pochwalę się, mój taras już posprzątany i kwiatki i bukszpany posadzone i szklarnia wypełniona ziołami, a pomidory czekają na mnie u mamy
Wygląda cudnie, tylko szkoda, że pogoda nie pozwala na leniuchowanie na nim.
poleniliśmy się, popracowaliśmy i jakoś minęło, wczoraj panikowałam, że Zosia się mnie rusza, ale zdecydowanie potem poczytałam i się okazało, że w sumie dopiero po 28 tygodniu liczy się ruchy, a teraz rzeczywiście jeszcze ułożyć się może tak, że nie czuję mocnych kopnięć i te ruchy mogą być lżejsze lub niewyczuwalne jak jest się np. w ruchu (żeby nie było generalnie potem wieczorem już czułam, że się rusza)
Dziewczyny w szpitalu zaciskam kciuki za Was i wasze Maluchy, pamiętajcie każdy dzień tak naprawdę to dużo dla Waszego malucha w rozwoju i przede wszystkim Wy bądźcie dobrej myśli
Iwo super, że mimo zamieszania szpitalnego wszystko się udało
A w ogóle pochwalę się, mój taras już posprzątany i kwiatki i bukszpany posadzone i szklarnia wypełniona ziołami, a pomidory czekają na mnie u mamy

Teraz ma mi wyskakać lekki i szybki poród :-)
No właśnie co do imienia to zostało przy Błażeju 
W dodatku ten wiatr taki mroźny jakby w górach się lodowce tworzyły
Co do snów to nie raz też mam takie realistyczne, ze po obudzeniu muszę się mocno skupić czy to jawa czy sen.
Ale ja tez lubię takie zakupy, fakt faktem cena przy kasie poraża ale co zrobić, wszystko dzisiaj drogo wychodzi 
U lekarza może poprosisz babeczki żeby Cię przepuściły? Czasem jeszcze zdarzają się dobre dusze ;-)

wyczerpiecie temat i ja nie mam o czym pisać