reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Napisałam posta i mi skasowało .
Benfica gratulacje śliczny synek . W którym tyg rodziłaś?
Naktusia dzięki ze pytasz u mnie bez zmian dziś 3tyg jak leże. A co u ciebie?

reklama
Kasiula - ty nadal w szpitalu? Który to tc?

Benfica - śliczny Grześ!

Gochson - wiedziałam! Nigdzie się nie wybieraj. Ktoś tu musi pisać jak dziewczyny się rozpakują :)

Malusiolka - a jakaś lista rezerwowa jest?

KASIULKA ciesze sie, że trwasz w dwupaku :tak: u mnie jutro bedzie 3tyg jak leże.. od tygodnia jestem w domu ale leże plackiem, mąż mnie pilnuje i chodze tylko wc/prysznic.. no nic trzeba jakos wytrzymac choc momentami ciężko jest..
Odzywaj sie czesciej :*

Benfica - Grześ śliczniutki! A poród rewelacja :D Rezerwuję sobie taki na wrzesień/październik :-D

Kasiula - dasz radę. Oby jak najdłużej!

Gochson - super! Życzę nudnych 8 miesięcy! Rozgość się tutaj. Leki pomogą. Ja niedawno wróciłam do luteiny, br.

Iwo - gratulacje zdrowej córeczki!

Mychunia - no to życzę Ci chłopca :)

MamaTomeczka - ee, ona jakaś ograniczona. Złej balenicy przeszkadza rąbek w spódnicy!

Natkusia - grzecznie leż. Jeszcze troszeczkę :-)

Ewa - oj, widzę, że Twój taki jak mój. Gdy mu dzisiaj powiedziałam, że zaczniemy urządzać pokoik ok. 30 tc, czyli już w lipcu, to była afera po co tak szybko. Ok, to kupimy wszystko naraz we wrześniu :/ Wszystko na ostatnią chwilę, a i tak na naszych głowach!

W środę udało się wykonać to echo serca maluszka, ale musiałam iść na dłuższy spacer, by młody się obrócił :-p
Wszystko ok (serduszko i inne narządy). Waży 475 g. Rośnie. Szok, że taki duży dzieciaczek jest w brzuszku i generalnie to go przecież wcale nie czuć. Wyszły jakieś drobne ubytki międzykomorowe i międzyprzedsionkowe, ale to ponoć w trakcie ciąży lub do któregoś roku życia powinno zniknąć.
Jestem happy, że jest wszystko ok!
Mamy pamiątkowy filmik :-D

Macica dalej mi się stawia. Leżakuję ile się da. Mamy zakaz dalszych wyjazdów w wakacje, więc nie poparaduję sobie z brzuszkiem po nadmorskiej plaży, ale to nic.

A tu nasz Adrianek:
DSC_4392.jpg

I dowód na płeć, hihi:
DSC_4390.jpg

Załączniki

• DSC_4392.jpg
    DSC_4392.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC_4390.jpg
    DSC_4390.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Iwo tak jestem nadal juz mnie dziś boki bolą z leżenia ale walczę nadal jutro będzie 33 tyg . Więc jeszcze 3 by sie przydało .
Naktusia a u ciebie który tydzień bo sie gubię . ? To trzymaj sie dzielnie .

KASIULA ja jestem tydzien do tyłu id Ciebie. Jutro koncze 32 a zaczynam 33tc wiec troche nam zostało..

CYNTIA boski siusiak :-D dowód jak nic!

MAMAtomeczka ciuszki śliczne :-)

Gochson gratulacje życzę spokojnej i zdrowej ciąży .
Cyntia dzięki .
Mama tomeczka śliczne ciuszki . Zazdroszczę tych zakupów ja mam tyle co z Adasia dla małej ale i to nie wiadomo kiedy sie przyda bo mała i tak pojedzie do Krakowa jak wszystko dobrze pójdzie

kasiula to było skończonych 37tc

mamaTomeczka porody były totalnie inne... przy Gabrysiu długo byłam w pierwszej fazie, szyjka długo się rozwierała, za to parte były 3 i siup ;-) teraz rozwarcie poszło piorunem, a parte się przeciągnęły... ale chyba ten poród mniej bolał, chociaż trwał trochę dłużej...

mamaTomeczka ciuszki boskie :-D

cyntia takie zdjęcia pokazywać a fe :-D ale też bym takie chciała mieć w przyszłości chyba, że z chłopca zrobi się dziewczynka ;-)

reklama
Naktusia i co robisz tak leżąc bo ja tv internet i czasem książka no i między czasie sie modlę i drzemki sobie urządzam . Jeszcze trochę nam zostało ja będę zadowolona jak dotrzymam do 36
Benfica i co mały zdrowy i wszystko było juz rozwinięte?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry