reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Benfica Przesłodki Grześ:-) Poród w sumie nienajgorszy, a nawet super bym powiedziala.:-) Czyli mnie wyprzedziłaś, a ja jeszcze się kulam;-) Trzymajcie sie!:tak:

MamaTomeczka
Śliczne ciuszki i mam taką samą opaseczke dla Amelki;-)
Wiesz co powiem Ci, ze teraz to chce przetrzymać ten weekend;-) Jakbym urodziła w weekend to już w ogóle byłoby po urodzinach Lenki, bynajmniej nie zrobiłabym nic na urodziny, dopiero pozniej. w przedszkolu juz powiedzialam ze przyniesiemy torta wiec niech Amelia jeszcze siedzi przez weekend, a od poniedzialku wieczora niech sie dzieje co chce, a nawet juz powinno;-)
moja mama tez przyjezdza w niedziele w nocy, takze zostanie chociaz z Leną jak my pojdziemy rodzic. :-)

Gochson Gratulacje!:-) Zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania!!:-)

Cyntia Gratuluje synusia!:-)

reklama
Mycha, &&&&& abyś urodziła po urodzinkach małej.

MamaTomeczka, śliczne ubranka :) Co do wyjazdu, to na razie stanęło na wielkiej niewiadomej. Chcemy jechać, ale nie ma pewnej pracy.

Iwo, M dostał od 16.06 urlop na dwa tygodnir, to będziemy szli do przedszkola zapytać się o miejsca na liście rezerwowej. Będę często przychodzić aż w końcu zapiszą małą, bo będą mieć mnie dość :P

Chciałam pochwalić się zdolnościami Oliwki. Od środy sama zaczęła pisać cyferki i literki. Pytała się co pisać i pisała. Niedawno nawet napisała Mama i Tata, aż łezka zakręciła się e oku.

Grzaneczko, Kinia, co z Wami?:*

Asicka, jak u Ciebie i u Ani?:*

Madziulek, a jak Ty się czujesz i Staś?:*

Malusiu jestem jestem, tylko coś od wczoraj nie mam weny pisania. Szkoda, że Oliwka się nie dostała się do przedszkola, a nie ma jeszcze dodatkowych rekrutacji? Teoretycznie do końca sierpnia powinna być chyba jakaś rekrutacja? Próbuj, staraj się, może gdzieś jakieś dziecko wypadnie z listy?

Benefica śliczny synuś :*

Kochane przepraszam, ale nadal nie mam siły odpisywać. Czytam Was, ale od wczoraj źle się czuję, jeszcze dzisiaj doszła sprzeczka z A przez co sama MUSIAŁAM IŚĆ na zakupy i trochę podźwigałam, dlatego jest ciężko dzisiaj :(

Witam wieczorowa pora;)

Benfica porod bym powiedziala ze elegancki;)
A synus przeslodki,z postu wynika ze jestes pozytywnie nastawiona;) ze spokojem do wszystkiego podchodzisz;)

Malus szkoda ze corka sie niedostala...mam nadzieje ze z listy rezerwowej ja wciagna!

Mamo tomeczka kochana a ty nawet niewiesz ja jestes mi bliska mialysmy te same tygodnie i dni.
Tak ostatnio mam malo czasu na pisanie ale uwierz codzienie Was czytam;)
Ciuszki sa cudowne;)

Natkusia wspolczuje lezenia ale jeszcze troche i bedziecie miec wynagrodzone;)

Goshon bardzo gratuluje;) i spokojnej ciazy zycze kochana;) zostan u Nas;)

Kasiula wlasnie rowniez o tobie myslalam...bardzo trzymam kciuki za twoje malenstwo:)

Kinia nu nu!!! Masz sie oszczedzac:)
Bedzie lepiej kochana

Mycha mowilam ci juz ze piekne imie wybralas?:)
Obys wytrwala do urodzin coreczki;)

Chyba wszystkim odpisalam jesli nie przepraszam;)

Znow zawieje u mnie ponuroscia ale chce Wam napisac do jakiego wniosek wysunelam ze ja porod naturalny mialam 2 razy i tylko martwe dzieci urodzilam..wiec niewiem co to znaczy porod sn i szczesliwe zakonczenie:'(
AMELIA jest z cesarki ! Ktora bardzo zle znioslam;/

Jutro niestety ide rowniez do pracy na popoludnie 6 dzien z rzedu...niemam czasu na nic;/ same zaleglosci.
A w niedziele jedziemy do Palmiarni w Poznaniu na dzien dziecka,teraz tek tesknie za Mela...tak malo czasu z nia spedzam;(
Ten tydzien to juz wogole bo tylko po godzine dziennie ona przedszkola, jak wraca ja juz w pracy...:/
Ale to jeszcze chwile do konca wakacji pracuje potem lecimy na wakcje i staranka zaczniemy jesli wyjazd do Dani bedzie nieaktualny;)
Nieobraze sie jak nas niewezma do pracy,pieniadze to nie wszystko!
No chyba ze bede nas chcieli to skorzystamy z oferty i pojedziemy cala rodzinka:-):-)

O matko niewiem kiedy takiego posta napisalam

P.s Cyntia piekne foteczki ;) rosnie jak na drozdzach;)

Julia tak mi przykro, że u Ciebie porody naturalne tak źle się kończyły :( Mam nadzieję, że będziecie mogli zacząć już niebawem staranka i w końcu doczekasz się rodzeństwa dla Amelki, a cała ciąża przebiegnie bezbłędnie z idealnym porodem :* Myślałam o Tobie i Gabrysiu ostatnio...

Dziewczyny dzisiaj od rana mam lenia, wstałam dopiero o 8. Nadia u dziadka jeszcze, mąż śpi już po nocce, a ja muszę się w końcu zebrać i iść na krótkie zakupy, ale dzisiaj lekkie :) Muszę kupić truskawki i zrobię koktajl owocowy :D

hej kochane

Mycha - ty się nie ociągaj tylko w poniedziałek na porodóweczkę zapraszamy :-D

Mama Tomeczka - śliczne ciuszki, ja też lubie spodenki do bodziaków:cool2: daj link na alegro

Malusiolka - tak trzymac, tyle że o wpis na liste rezerwową to ja już w poniedziałek bym poszła. Nie zwlekaj bo kolejka z dnia na dzień bedzie dłuższa.

Benfica - pięknego masz synka. Niech szybko nabiera ciałka! Ide czytac twój poród skoro tak zachwalają :sorry2:

Julka - no to trzeba odczarować zły los. Nastawiaj sie na CC nawet jakbyś miała za nie zapłacić :tak:

Cyntia - Serduszko jeszcze ma czas by się wzmocnic! Adrianek piękniutki i te klejnoty! Ładnie tak ciotkom siusiaka pokazywać :-D!

Kasiula - &&&&&& dasz rade jeszcze te 3 tyg pociągnąć. A jak wody nadal się sączą? Co z serduszkiem córeczki? Mieliście jakieś dodatkowe konsultacje?

Natkusia - :-****** Kto pomaga w opiece nad synkiem? Rozumie że mama musi leżeć?

To jeszcze na koniec o zakupach.
Dziś z Lidlu sa Croocsy. Podjeżamy o 8.00 a tam kolejka jakby prezydent miał przyjechać :szok:mówię do emka - ja się z brzuchem pchać nie będę. Ledwo drzwi otworzyli tłum napiera.. No i wiadomo jak to polski naród łapią po kilka sztuk nie patrząc na rozmiary:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po czym okazało się że ludziska muszą się wymieniać a ci co nie trafili z rozmiarem zostali z gołymi rękami. Ja na spokojnie poeszłam, a tam pani z westchnieniem odłożyła różowe w sam raz na młodą no to kupiłam!:-D
A tak wogóle to niektórzy od 6.30 tam stali - chore to :baffled:

Julia dzięki . A jak moge zapytać czemu martwe dzieci sie urodziły? Biedna sie ocierpiałaś .
Iwo tak wody nadal sącza
Nie było więcej konsultacji tylko usg i bez zmian wada jest czekamy co będzie po urodzeniu dziecka . Bez nadziejna ta nasza sytuacja .

Iwo ja mieszkam na przeciwko lidla i zawsze jak wychodziłam rano młodą do przedszkola zaprowadzić to w dniu "rzucenia" nowych promocji dzikie tłumy zawsze były... Jak za komuny po prostu ;/

Kasiula TY tutaj kochana masz być dobrej myśli. Po porodzie zrobią w Krakowie operację, maleństwo trochę poleży w szpitalu i wrócicie do domu. Musi być dobrze, za dużo już w tym roku złych wieści!!!!!!!!!!!!

Wyszłam na małe zakupy, kupiłam kilo truskawek ;D Jak mąż wstanie to zrobię koktajl, mam jeszcze jagody kamczackie w lodówce, bo wczoraj u taty pozbierałam. Pyyyyszny koktajl mieszany wychodzi. Nie chcę teraz mu blenderem hałasować, a ślinka na samą myśl cieknie...

Po zakupach kiepsko się dzis czuję :( Ale za to podpatrzyłam w Rossmanie, że wszystko co potrzebuję poporodowo tam kupię niedrogo, więc opłacało się iść.

aha dziewczyny, które będą zamierzały dokarmiać/karmić butelką, polecam aptekę z możliwością kupna przez internet i kurierem za 7 zł bodajże. Apteka Wystrzałowa dzisiaj z ciekawości sprawdzałam koszt Bebilonu HA w rossmanie - ok. 36 zł, koszt w tej aptece: ok. 27. Dodatkowo jest tam kilka innych fajnych rzeczy w super cenach. Ja akurat mam blisko, bo to w Pabianicach jest to mój tata jeździ tam do pracy 2 razy w tyg i jak sobie zamówię to mi odbierze. Ostatnio znalazłam tą stronkę i pomyślałam, że się z Wami podzielę informacją :D

KASIULA oj tak.. tv, seriale, internet i ksiazki to jest mój świat eh.. jeszcze troche!
Ulozy sie Kochana, nie martw sie!

JULIA tule :*

KINIA dobrze ze juz lepoej u Ciebie :tak:

IWO leze i wstaje tylko wc/prysznic. Na szczescie mieszkamy u tesciow to nam pomagaja i Michałem sie zajmuja! Ojj w Lidlu zawsze są tłumy hehe

reklama
Natkusia nie jest lepiej ;/ po prostu nie mam wyjścia i muszę teraz chodzić, a nie siedzieć w domu, bo mąż po nockach to zanim wstanie, bym z głodu padła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry