mycha05
Cudzie trwaj!
Benfica Przesłodki Grześ:-) Poród w sumie nienajgorszy, a nawet super bym powiedziala.:-) Czyli mnie wyprzedziłaś, a ja jeszcze się kulam;-) Trzymajcie sie!
MamaTomeczka Śliczne ciuszki i mam taką samą opaseczke dla Amelki;-)
Wiesz co powiem Ci, ze teraz to chce przetrzymać ten weekend;-) Jakbym urodziła w weekend to już w ogóle byłoby po urodzinach Lenki, bynajmniej nie zrobiłabym nic na urodziny, dopiero pozniej. w przedszkolu juz powiedzialam ze przyniesiemy torta wiec niech Amelia jeszcze siedzi przez weekend, a od poniedzialku wieczora niech sie dzieje co chce, a nawet juz powinno;-)
moja mama tez przyjezdza w niedziele w nocy, takze zostanie chociaz z Leną jak my pojdziemy rodzic. :-)
Gochson Gratulacje!:-) Zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania!!:-)
Cyntia Gratuluje synusia!:-)

MamaTomeczka Śliczne ciuszki i mam taką samą opaseczke dla Amelki;-)
Wiesz co powiem Ci, ze teraz to chce przetrzymać ten weekend;-) Jakbym urodziła w weekend to już w ogóle byłoby po urodzinach Lenki, bynajmniej nie zrobiłabym nic na urodziny, dopiero pozniej. w przedszkolu juz powiedzialam ze przyniesiemy torta wiec niech Amelia jeszcze siedzi przez weekend, a od poniedzialku wieczora niech sie dzieje co chce, a nawet juz powinno;-)
moja mama tez przyjezdza w niedziele w nocy, takze zostanie chociaz z Leną jak my pojdziemy rodzic. :-)
Gochson Gratulacje!:-) Zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania!!:-)
Cyntia Gratuluje synusia!:-)

daj link na alegro 
mówię do emka - ja się z brzuchem pchać nie będę. Ledwo drzwi otworzyli tłum napiera.. No i wiadomo jak to polski naród łapią po kilka sztuk nie patrząc na rozmiary