reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Cześć dziewczyny!
Jak co miesiąc witam się po nieobecności i ze złamanym sercem :-(Właśnie pożegnałam małżonka, ech.
Nie nadrobiłam co u Was, jedynie pokazałam się, że zyje i mam się nie zbyt dobrze w te upały (34 w cieniu).
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze i nic złego się nie wydarzyło :tak:

reklama
część dziewczynki,
ja również witam się po długiej nieobecności, czytałam regularnie ale coś pisanie mi nie wychodziło. Ale gorąco, mam problem z upałami bo robi mi się słabo co chwilę, ale byle do czwartku bo ma być chłdniej.

Agamemnon :) Tulę mocno, jak się czujesz?

Za rodzące za chwilę trzymam mocno kciuki &&&&&&&& Żeby poszło szybko i jak najmniej bolało :)

Ostatnia edycja:
wrr oni są niepoważni :wściekła/y:wczoraj byliśmy w sklepie oglądać wypoczynki pani podała cenę dziś mąż jedzie zamówić ten wypoczynek a się okazuje, że cena z dnia na dzień wzrosła o 500 zł :szok::wściekła/y:

Hej ja tylko na chwilkę :-) byłam u gina i wszystko zamknięte na 4 spusty :-( za tydzień następna wizyta ehh... a tak poza tym to wszystko ok.

agamemnon właśnie jak z tym Twoim mężusiem? Wróci na poród? Na jak długo wyjeżdża? Współczuję rozstania :-(

ludzik ja też poproszę troszkę deszczyku i chłodku :-)

agniecha, gośka piszcie częściej :tak: a tak w ogóle to jak samopoczucie? Wiecie już kto zamieszkuje Wasze brzuszki? Pochwalić się tutaj natychmiast ;-)

mychunia to paskudy też pewnie bym się wściekła :wściekła/y: a to mieli jakąś promocję do wczoraj czy jak?

ewka nie tylko coś tam źle policzyli i cena powinna być niższa niż napisali, ale nie sprzedadzą nam po starej cenie nawet jak ich wina chyba, że weźmiemy ten komplet z ekspozycji :-(

Cześć dziewczyny,

pisałam wcześniej, ale widzę, że nic się nie dodało ;/ Byłam u okulistki dzisiaj, śmiała się trochę, że lekarz chce drugi raz zaświadczenie do cc, ale wypisała. W badaniu okazało się, że naczynka w oku bardzo zwężone i kilka dodatkowych przeciwwskazań, więc nic się nie zmienia CC będzie. Jutro wizyta u gina na 18:50.

Jestem, po przedszkolu zajechałąm do sąsiadki i tak 3h zleciało.

iwo - dzięki za pamięć :* Teraz M będzie w lipcu, 6go jedziemy nad morze więc musi do tego czasu dotrzeć :happy: Na poród będzie i owszem, ma jakoś być już na 15go, na 23go mam termin. Mam nadzieje, że zdąży :confused2:

agniecha, dzięki :happy:Jak się czuje? Aaa nawet dobrze, jedynie dzisiaj po raz drugi zrobiło mi się słabo bo duszno było w pomieszczeniu :eek:Nie miałam nigdy z tym problemów, trochę się martwię bo nie lubie niespodzianek.

reklama
Iwo :*

Ewka
, dziękuję :) Ja czuję się bardzo dobrze tylko upały męczą ale to chyba każdego :) W moim brzuszku mieszka dziewczynka :)

Agamemnon, zdąży zdąży :) dzidzia posłucha mamy i poczeka na tatusia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry