reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej hej:) Na wizycie wszystko ok serduszko pieknie bije, przeplywy ok węzeł się nie zaciska. Jutro w srode i w czwartek ide na ktg i w czwartek da mi skierowanie do szpitala i ustali termin.

reklama
kinia mnie ostatnio też zalewa strasznie śluz i to tak że co chwila chodzę i sprawdzam czy to nie czasami wody albo czop :-D ale grudek nie mam :no: więc na razie tylko obserwuję :tak: a co do samopoczucia to ja też dziś sobie miejsca znaleźć nie mogę tak mi dokucza ten upał że z chęcią wlazłabym do lodówki i nie wychodziła :tak:

grzanka super, że wszystko ok :tak: ja na ktg idę znowu w środę pewnie teraz co tydzień będę chodzić aż do porodu :tak: daj znać jaki termin Ci ustalili doktorek :tak:

No jak dla mnie spoko wazne zeby byla zdrowa ja w to nie wierze:) chcialabym tylko zeby zrobili przed weekendem to kilka dni po bede mogla wyjsc a tak znowu lezec przez weekend to masakra

Grzanka piątek 13 go fajna data ;)

Ewka no u mnie to w sumie takie ni to grudki tylko wygląda jak takie lepkie kulki, trochę rozciągliwe ;/ nie wiem co to, czytałam w necie, że niby jak czop odchodzi nie w całości tylko w częściach to tak może wyglądać, ale nie wiem. Oj lodówka fajne miejsce dzisiaj :)

Mychunia może i tak. Zobacz czy jak nie będziesz jadła czekolady to Ci przejdzie.

w piątek ma być pełnia... ;p ja też mam odczucie mokrości, biegam też sprawdzić czy to nie czop ;p wg mojej położnej powinnam urodzić w tym tygodniu - zobaczymy ;p no i Gabriel będzie malutki koło 3 kg :)

reklama
Hej. Melduje sie nadal w dwupaku:-p
Dziewczyny ja bym z checia odblokowala kolejke, ale same widzicie ze te moje dziecie nie chce wychodzic;-) Wcale sie nie obraze jak mnie kolejna wyprzedzi:-D

Kinia- ja mam mega duzo sluzu, ale grudek w nim nie ma, kojarze ze jak mialam infekcje to wlasnie sluz byl z takimi grudkami, takze mysle ze warto isc do lekarza.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry