Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dziś w miarę spokojny mam dzień, ale jutro wizyta u gina w środę jadę na ktg w czwartek zebranie w szkole a na piątek nie mam planów bo to 13
mam nadzieję, że nie zacznę rodzić w ten dzień
krwiak mu się zrobił bo przy tym zawale musieli mu podać lek na rozrzedzenie krwi i na całe oko mu się wylało. Strasznie to wygląda, ale lekarz powiedział, że z czasem to zejdzie i będzie wszystko ok.
z łóżka też już mam problem wstać
muszę zmierzyć ile mam obwodu w brzuszku
no i jak byłam w szpitalu to wlazłam na wagę a ta mi pokazała 75kg
czyli od początku ciąży +20
boję się, że mała będzie duża i nie dam rady jej urodzić
ehh a mój J codziennie wieczorami siedzi i patrzy na mnie i się podśmiewa, a ja się pytam z czego rży, a on mi na to "ale masz wielki ten brzuch"

Ja zmierzyłam i mam 109 :-) tylko, że jak byłam ostatnio na usg to mi dr powiedział, że jest trochę większa (o 2 tygodnie) i jak zapytał o datę porodu to mu podałam 21.06 bo mi się ta data wbiła do głowy i tak liczył, liczył zapytał jeszcze który to poród jakie duże dziecko, czy donoszone i machnął ręką
tak jakby chciał powiedzieć na koniec "da pani radę urodzić"a termin mam przecież na 26 a nie 21 czyli jeszcze 5 dni dłużej. Aaaa najwyżej mnie trochę podrze i już