iwo spóźnione życzenia urodzinowe
czyli małż jednak pamiętał
łatwego porodu i grzeczniutkiego dzieciątka Ci życzę 
kasiula dopóki nie dostaniesz na papierze, że to ZD, to zawsze jest jakaś nadzieja :* te obrazki, które
cyntia wstawiła rzeczywiście są bardzo wymowne... przecież Twoja niunia to wcześniaczek... :* a jak Ty się czujesz?
cyntia no z tymi kotami to faktycznie pewnie impuls był... ale uważaj na Was :*
wiikki fajnie, że weekend rodzinny, ja wczoraj byłam cała dla Gabrysia, później teściowa ze szwagrem do nas wpadli, a dziś jesteśmy w domku i się obijamy
kinia jeśli chodzi o super teksty, to wczoraj tekst soboty z placu zabaw: na plac przyszła mama z 4-latkiem, który poleciał od razu na huśtawkę, tą taką co jest dla maluchów żeby nie wypadły podczas huśtania. Mama do synka: Piotrusiu nie wsadzę Cię na huśtawkę, bo paznokcie umalowałam i mi się lakier zedrze...

ja wszystko rozumiem, fajnie, że kobiety-mamy dbają o siebie, ale qrcze to po co na plac zabaw przyszli
malus przytulam jeśli chodzi o teściową... zdania o niej chyba nigdy nie zmienię
My wczoraj zaliczyliśmy pierwszy poważny spacer, byliśmy ponad godzinę, dziś wyjdziemy pewnie po południu, bo teraz upał się zapowiada... nie lubię upałów...

ja pozwoliłam sobie na 6 truskawek i jednak chyba muszę odpuścić, bo potem Grzesia coś męczyło... no i moje dziecię waży już 3100g

szybko odbił

wiem, że to śmieszna waga, bo rodzą się dzieci większe, ale mnie strasznie cieszy